Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Veel consumenten kiezen tegenwoordig voor het gemak om alle diensten (Internet/TV/Bellen) bij één partij onder te brengen. Dat wordt een alles-in-één pakket genoemd. Dit is lekker overzichtelijk: u krijgt alles op één factuur en vaak zijn er nog leuke aanbiedingen ook. Het product wint nog steeds aan marktaandeel. Meer dan 65% van de Nederlandse huishoudens kiest voor een alles in 1 pakket.

In het verleden was het vaker zo dat de telefoon bij een andere partij was ondergebracht dan internet of de televisie. De consument ontving voor elke dienst een aparte factuur. Tegenwoordig is de technologie sterk verbeterd en kunnen providers alle opties aanbieden in één pakket. 

Alles-in-één pakketten komen voor in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een ADSL, kabel of glasvezel abonnement. Dit heeft te maken met de kwaliteit en snelheid van uw internetverbinding. In de meeste gevallen geldt de regel. Hoe sneller de verbinding, des te prijziger het abonnement.