Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

De snelheid van breedband internet hangt af van de beschikbaarheid op uw adres en het gekozen contract voor internet en/of digitale televisie en bellen.

Via deze pagina kunt u bekijken welke breedband internet snelheid op uw adres mogelijk is. Ook kunt u de gevonden contracten voor breedband internet vergelijken en afsluiten via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond.

Of heeft u wellicht last van een lage internet snelheid? Via deze pagina vindt u de weg naar tips en adviezen om de reden hiervan te achterhalen.

Controleer breedband snelheid

Controleer de snelheid van mogelijke breedband internet contracten op uw adres. Vergelijk de snelheid van breedband aanbieders op uw adres en sluit het contract voor internet en of tv en bellen direct af.

Lage internet snelheid?

Heeft u problemen met de snelheid van uw internet? Bij traag internet en/of verbindingsproblemen voor digitale televisie en/of bellen, dient u eerst de werkelijk behaalde internet snelheid te achterhalen. Dit kan eenvoudig via de volgende link:

Als uw trage internet snelheid via de snelheid checker duidelijk lager is dan uw contract voor internet en/of tv en bellen omschrijft, dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Zo kan bijvoorbeeld uw WiFi frequentie veel gebruikt worden in uw buurt waardoor de snelheid en stabiliteit van uw internet verbinding af kan nemen. Een trage internet verbinding kan ook worden veroorzaakt door een kapotte of verkeerd ingestelde modem.

Neem bij twijfel over de oorzaak van traag internet altijd ten eerste contact op met uw provider voor internet, tv en bellen. Mocht dit contact niet tot het gewenste resultaat leiden, neem dan eens vrijblijvend contact op met Vereniging de Vastelastenbond.