Heeft meerdere televisies en wilt u op meer dan 1 televisie digitale of interactieve tv aansluiten? Daarvoor bestaan verschillende opties, afhankelijk van uw contract en televisieverbinding. Via deze pagina vindt u een aantal mogelijkheden voor het kijken van tv op meerdere toestellen.

Meerdere tv’s bij (digitale) kabel tv

Consumenten die een kabel tv abonnement kiezen, kunnen met behulp van kabelsplitters en bekabeling op meerdere toestellen het basis kabel tv pakket kijken, zonder dat hierbij extra abonnementskosten in rekening worden gebracht. Let op: als u gebruik maakt van een digitale (HD) decoder, dan kunt u de extra opties zoals digitale tv gids en programma gemist en/of HD zenders alleen gebruiken op het tv toestel waarop de decoder is aangesloten. Als u voor meerdere decoders kiest, kunt u (vaak voor meerprijs) wél op meerdere toestellen van de digitale opties gebruikmaken.

Meerdere tv’s bij tv via ADSL providers

Consumenten die kiezen voor een internet abonnement met televisie bij een ADSL provider, krijgen in de meeste gevallen één digitale tv-decoder geleverd bij het contractpakket. Deze digitale tv decoder is geschikt om op één televisie digitale tv te kijken. Wilt u op meerdere toestellen tv kijken? Dan kunt u – afhankelijk van de beschikbare bandbreedte op uw adres – kiezen voor meerdere digitale tv decoders bij uw abonnement.

Bekijk opties meerdere tv’s

Wilt u weten welke opties er voor tv kijken zijn op uw adres? Dan biedt de Vastelastenbond internet + tv checker uitkomst! Voer uw postcode in en bekijk de collectief voordelige pakketten voor internet en/of tv en bellen! Zo kunt u kiezen voor meerdere decoders, of televisie kijken via uw tablet, laptop en pc. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

Meer weten over ons?