Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Dongels zijn hardware die u aansluit op een usb-poort om met een mobiel apparaat toegang tot het mobiele 3g/4g netwerk te verkrijgen. Omdat het 3g en 4g netwerk praktisch landelijke dekking bieden, kunt u met gebruikmaking van een Dongel bijna overal internetten. Handig voor zakelijk gebruik en in gebieden waar internet via de landlijn geen optie is. Dit is anno 2016 bijna ondenkbaar. Maar het komt nog wel eens voor dat een dongel uitkomst biedt.

Voor Dongels betaalt u een maandelijks abonnementsgeld, dat in vergelijking met ‘vast’ internet vrij prijzig is. Dongels zijn in Nederland via provider KPN verkrijgbaar.

Hoe werkt uw Dongel

Als u een reeds een Dongel heeft en wilt weten hoe deze werkt, raadpleeg dan de handleiding die KPN levert bij het Dongel pakket. Heeft u deze niet meer, neem dan telefonisch contact op met KPN of download de gebruikershandleiding eventueel via een werkende internetverbinding.

Neem voor algemene vragen over Dongels en andere vormen van (mobiel) internet contact op met Vereniging de Vastelastenbond. Doordat wij grondig opereren op de internetmarkt sinds 2004, kunnen wij u van up-to-date en onpartijdig advies en antwoorden voorzien!

Bekijk alle internet aanbiedingen!

  Klik hier