Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Het IP adres is een nummer waaraan uw specifieke netwerkkaart (het onderdeel van uw computer dat verbinding met internet mogelijk maakt) te herkennen is, als een vingerafdruk.

IP adressen zijn in de meeste gevallen gekoppeld aan uw provider. Als er dus een identificatie moet plaatsvinden van een ip adres dat wordt verdacht van het veroorzaken van misstanden op internet, dan is in eerste instantie duidelijk bij welke provider de eigenaar van het ip adres een internetcontract heeft. Justitie kan vervolgens – in uiterste gevallen – via de betreffende provider de persoonsgegeven van de verdachte opvragen. Er bestaan ook manieren om met versleutelde ip-adressen gebruik te maken van internet, zodat opsporing een stuk moeilijker wordt gemaakt.

Meer over overstappen

Vereniging de Vastelastenbond biedt als inkoopcollectief en belangenbehartiger graag elke consument zo veel mogelijk toegang tot informatie over de internet, tv en bellen branche in Nederland. Bekijk daarom ook de volgende nuttige pagina’s:

Hulp bij kiezen internetprovider

Wilt u persoonlijke hulp en/of advies bij het selecteren van het juiste energiecontract? In dat geval helpen de medewerkers van Vereniging de Vastelastenbond u graag verder.

Bekijk alle internet aanbiedingen!

  Klik hier