Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Het regelmatig updaten van uw systeem (computer, laptop et cetera) is belangrijk voor de levensduur van uw apparatuur en helpt om ongewenste indringers, virussen en malware uit het systeem te weren. Het scannen van uw systeem via een virusscanner is hiernaast ook een belangrijke factor in het ‘schoon’, veilig en snel houden van uw systeem en de prestaties die het levert.

Systeemupdates

Als u een Apple-, Google Chrome- of Windows-besturingssysteem op uw computer of laptop heeft geïnstalleerd, zal uw systeem op gezette tijden naar belangrijke updates zoeken. Uw computer heeft hiervoor een werkende internetverbinding nodig. Afhankelijk van uw voorkeursinstellingen zal de update na een melding vanuit uw besturingssysteem automatisch dan wel handmatig gedownload en geïnstalleerd worden.

Systeemscans

Een systeemscan kan uitwijzen of uw systeem op dit moment te kampen heeft met virussen, malware, maar ook andere dubieuze bestanden. U kunt een systeemscan laten uitvoeren doormiddel van een virusscanner.

Afhankelijk van de capaciteiten van uw scanner, zullen schadelijke malware, bestanden en virussen in quarantaine worden geplaatst en/of volledig van uw systeem verwijderd worden. Raadpleeg voor mogelijkheden en instellingen de eigenaarshandleiding of homepage van uw virusscanner.