Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar op Internet en TV

Bespaar € 200,- op je Internet en TV

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Video On Demand (VOD) is een dienst van providers die het mogelijk maakt om op aanvraag van de gecontracteerde videoprogramma’s te bekijken via het digitale netwerk. Video On Demand wordt vaak – tegen extra betaling – aangeboden als onderdeel van digitale televisiecontracten. Er zijn ook op zichzelf staande diensten die Video On Demand aanbieden, zowel als abonnementsdienst als middels het pay-per-view principe.

Video on Demand bij u thuis

Wilt u weten wat de kosten en mogelijkheden van Video On Demand (VOD)diensten bij uw internetaanbieder en/of de overige internetaanbieders in Nederland zijn? Dan helpen wij u graag verder!

VOD afhankelijk van snelheid netwerk

Tegenwoordig kan men via verschillende netwerken en met vrij beperkte bandbreedte tóch al gebruik maken van diensten zoals video on demand. Toch is dit helaas nog niet voor alle regio’s en netwerken in Nederland haalbaar. De snelheid van uw verbinding hangt samen met enkele factoren:

  • Het netwerk; glasvezel is het snelst, daarna kabelinternet, daarna ADSL
  • Het gekozen abonnement; duurdere abonnementen bieden vaak snellere verbindingen
  • Kabels of WiFi; via kabels gaat down- en uploaden stukken sneller dan via WiFi

Wilt u de mogelijkheden weten van een eventuele overstap naar een ander netwerk of contract? Neem dan contact met ons op nadat u de aanbiedingen heeft bekeken. Wij helpen u graag te kiezen voor het juiste pakket, met of zonder video on demand.