Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Kies voor de VasteLastenBundel<

Jouw vaste lasten onder één dak geregeld.

Eén aanspreekpunt voor je vaste lasten. Regel je energie, verzekeringen en meer via ons.

€150,- p.j

Of €15,-p.m

Meer informatie

Betaalt u onnodig veel voor uw vaste lasten, zoals energie, internet of verzekeringen? Ziet u, door alle complexe product-aanbiedingen, door de bomen het bos niet meer? Samen met De Vastelastenbond staat ook u sterk!

Door de kracht van het collectief biedt de Vastelastenbond scherpe tarieven. Wij gaan echter nog een stap verder. Naast lage tarieven, zijn we zeer kritisch over de vele ondoorzichtige producten en voorwaarden. Wij willen addertjes onder het gras voorkomen, want - net als u - houden wij daar niet van.

De Vastelastenbond opereert al sinds 2004 als inkoopcollectief en belangenbehartiger voor consumenten. Sinds die tijd hebben duizenden leden zich aangesloten om gezamenlijk te streven naar scherpe tarieven én goede service. Tegenwoordig vertrouwen meer dan 150.000 huishoudens op de service van de Vastelastenbond. Klik hier voor de beoordelingen van onze  klanten.

Samengevat richt de Vastelastenbond zich op:

1 Doorlopend scherpe tarieven. Wij geloven niet in éénmalige kortingen of acties. Naast scherpe tarieven, zorgen wij voor doorlopend lage tarieven. Op deze manier bespaart u meer dan wanneer u kiest voor een éénmalige aanbieding bij overstap.
2 Voorkomen en oplossen van klachten. Naast afspraken over doorlopend lage tarieven, bieden wij duidelijke producten met heldere voorwaarden. Dit helpt op de eerste plaats onaangename verassingen te voorkomen. Daarbij bieden wij een 100% oplossingsgarantie bij klachten.

Wilt u direct persoonlijk advies of meer informatie? Onze adviseurs zijn bereikbaar op telefoonnummer 040-7200200. U krijgt direct een medewerker aan de lijn. U kan uw vraag ook stellen via ons contactformulier.