Energie

 

MAAK EEN BEREKENING

Uw energierekening kan lager!

Direct weten wat u kunt besparen op energie?

Postcode / Huisnr.
Huishouden
-
3 personen
+
Type woning
 
 

Internet

 

VIND AANBIEDINGEN

Uw internet kan sneller en goedkoper!

Direct weten wat er mogelijk is op uw adres?

/ /

Lid worden

 

WORD GRATIS LID!

  • Onafhankelijk en persoonlijk besparingsadvies
  • Doorlopende collectieve kortingen op al uw vaste lasten
  • Hulp bij vragen en oplossen van klachten
  • Geld terug op uw online aankopen bij 3.000 webwinkels

Vaste lasten zijn terugkerende kosten die moeten worden voldaan omdat u een verplichtende overeenkomst aan bent gegaan met een dienstverlener, leverancier of provider.

U kunt hierbij denken aan kosten voor water, verzekeringen, energie, internet tv en bellen et cetera. Vaste lasten zijn er dus voor iedereen. Wanneer u uw vaste lasten te hoog vindt zijn er een aantal manieren om deze te verlagen. Hieronder wordt beschreven hoe u kunt besparen op uw vaste lasten.

Hoe kunt u besparen op uw vaste lasten?

U kunt op verschillende manieren besparen op uw vaste lasten. Wij zetten ons al jarenlang in om voor onze leden zoveel mogelijk besparen te regelen. Daarbij kijken we altijd naar uw persoonlijke situatie, uw wensen en de mogelijkheden. Een lidmaatschap van onze vereniging is gratis en wij geven u vrijblijvend advies. 

Kijk en vergelijk

Voordat u een contract afsluit bij een leverancier dient u de contracten in de markt te vergelijken om uiteindelijk in zee gaan met die partij die biedt wat u zoekt. Op het internet zijn talloze websites te vinden die u kunnen helpen met het vergelijken van internet abonnementen, verzekeringen, energie contracten en meer. Heeft u een aanbieding ontvangen, maar weet u niet zeker of dit de voordeligste keuze is, dan kunt u ten alle tijden contact met ons adviseurs opnemen. 

Sluit u aan bij een collectief

Via bijvoorbeeld de Vastelastenbond of een collectief vanuit uw werk of branche worden collectieve kortingen en verbeterde voorwaarden voor vaste lasten vastgelegd waar u als consument de vruchten van plukt.

Stap op tijd over

Wanneer uw contract bij een aanbieder afloopt kunt u onverwachts tegen hogere vaste lasten aanlopen. Bij bijvoorbeeld energieleveranciers en internet providers worden de kosten vaak hoger wanneer uw contract af is gelopen. Overstappen loont en voorkomt hogere lasten. Door uw contract eind datum in het oog te houden en bespaar door tijdig over te stappen op een nieuw contract of zelfs een andere provider of leverancier. Switchen tussen leveranciers wordt steeds gemakkelijker, en wie alert en op tijd van contract wijzigt kan veel financieel voordeel behalen.

Sluit u aan bij de Vastelastenbond

Word vrijblijvend lid om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen en nieuws over vaste lasten. Een gratis lidmaatschap verplicht u tot niets, maar versterkt de positie van iedereen die aangesloten is bij het inkoop collectief voor vaste lasten. Dus ook wanneer u (nog) geen Vastelastenbond producten wilt afnemen verwelkomen we u graag binnen onze vereniging.

Bespaar collectief op vaste lasten

Als u lid bent van de Vastelastenbond kunt u gebruik maken van alle contracten en producten die via het inkoop collectief worden aangeboden.

Uw aanspreek punt voor alle vaste lasten

De Vastelastenbond is er voor alle consumenten en zakelijke partijen die advies zoeken of hulp nodig hebben met het kiezen van de juiste contracten. Wij helpen u graag verder, en doen dit al jaren naar tevredenheid van tienduizenden tevreden leden die collectief besparen op hun vaste lasten!