Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Met een aanvullende verzekering wordt een vrijwillig aan de verzekering toe te voegen pakket bedoeld, van waaruit behandelingen/medicijnen en andere zorgopties worden vergoed die niet onder de dekking van de verplichte basisverzekering vallen.

Men is dus niet verplicht om te kiezen voor aanvullende verzekeringen, maar het kan voor regelmatige afnemers van zorg/medicatie of mensen die een verhoogd risico op bijvoorbeeld verwondingen door gevaarlijke werkzaamheden - uiteindelijk - een besparende factor zijn. Een aanvullende verzekering brengt in de meeste gevallen namelijk extra kosten met zich mee. De hoogte van deze kosten hangt af van o.a. de dekkingsgraad van het aanvullende pakket en het serviceniveau van de betreffende verzekeraar.

Verschillen aanvullende verzekeringen

De gedekte behandelingen, medicijnen en overige zorgopties van aanvullende verzekeringen verschillen per aanvullend pakket en per verzekeraar. Als u momenteel gebruik maakt van zorg die binnen uw aanvullende pakket wordt vergoed en u overweegt een overstap naar een andere verzekeraar, bekijk dan eerst of de betreffende zorg bij uw nieuwe zorgverzekeraar ook onder de (aanvullende) verzekering wordt vergoed.

Als u niet zeker weet of de zorg (medicijnen, behandelingen, etc.) die u momenteel afneemt onder uw basis- of aanvullende pakket vallen, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met uw verzekeraar. Ook met andere vragen over aanvullende zorgpakketten helpen wij u uiteraard graag verder.

Stel uw vraag over verzekeringen per e-mail via onze contactpagina, of bel 040-7200200 (lokaal tarief).

Vergelijk aanvullende verzekeringen

Als inkoopcollectief voor consumenten biedt Vereniging de Vastelastenbond de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen te vergelijken en af te sluiten via deze website.