Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Dagwaarde wordt door verzekeraars gebruikt om de vervangingswaarde van een verzekerd object op een bepaald moment vast te stellen.

Stel bijvoorbeeld, u heeft een autoverzekering en uw auto raakt onherstelbaar beschadigd. Nadat u een claim indient bij uw verzekeraar en deze wordt goedgekeurd, zal de dagwaarde van uw auto worden uitgekeerd. Over het algemeen wordt hierbij door autoverzekeraars de volgende regel gehanteerd:

Dagwaarde voertuig op de dag vóór ongeval minus dagwaarde voertuig op de dag ná ongeval

Zoals u zich kunt voorstellen wordt ook bij bijvoorbeeld woonhuisverzekeringen, brandverzekeringen en inboedelverzekeringen veel gewerkt met de dagwaarde van verzekerde objecten. Voor een overzicht van de verzekeringen die met collectieve korting door de Vastelastenbond worden aangeboden, verwijzen wij u graag naar het verzekeringenoverzicht.

Vragen over dagwaarde?

Wij adviseren u voor uw vragen over dagwaarde i.c.m. uw huidige verzekeringspolissen ten eerste contact op te nemen met uw verzekeraar.

Voor vragen over dagwaarde en de verzekeringen die de Vastelastenbond als inkoopcollectief aanbiedt, staan wij u uiteraard graag te woord. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer 040-7200200.