Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Dekking is een term die verzekeraars gebruiken om aan te geven welke risico's er binnen verzekeringspolissen verzekerd zijn. De dekking geeft dus aan welke roerende en onroerende zaken en te verzekeren oorzaken gelden voor de door de consument afgesloten verzekeringspolis.

Zo wordt met het raadplegen van de dekking voor beide partijen duidelijk welke gevallen wel en welke gevallen niet onder de betreffende polis vallen, en of er dus uiteindelijk tot vergoeding zal worden overgegaan. Het begrip dekking is dus van toepassing op alle mogelijke verzekeringspolissen, van autoverzekering tot zorgpolis.

Vragen over dekking verzekeringen

Heeft u vragen over de dekking van verzekeringen die De Vastelastenbond aanbiedt met collectieve korting voor haar leden? Dan staan wij u uiteraard graag te woord. U kunt via e-mail uw vragen stellen, maar bellen is sneller via 040-7200200.

Als u vragen heeft over de specifieke dekking van uw huidige polis of bijvoorbeeld een klacht over een claim die u heeft ingediend wilt indienen, dan raden wij u aan ten eerste contact op te nemen met uw eigen verzekeraar. Als u er met hen niet naar tevredenheid uitkomt, dan kunt u via de hierboven genoemde contactgegevens contact met ons opnemen voor vrijblijvend en onafhankelijk advies.

Overstappen? Vergelijk de dekking!

Als u overweegt over te stappen naar een andere verzekeraar - of als u een voor u geheel nieuwe verzekering wilt afsluiten dan is het belangrijk om de dekking van verschillende polissen goed met elkaar te vergelijken. Zo voorkomt u onaangename verrassingen, maar is de kans om te betalen voor zaken die voor u onbelangrijk vindt aan de andere kant ook kleiner!