Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie
Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

Start besparen

Bespaar op Verzekeringskosten

Bespaar € 200,- op je Verzekeringskosten

Door over te stappen naar verzekeringen zónder provisie

Gemiddelde besparing op alle schadeverzekeringen

€200,- p.j

Meer informatie

Een zorgverzekering is een verzekeringspolis die medische zorgkosten dekt/vergoedt die de verzekerde maakt. De zorgverzekering is sinds de Zorgverzekeringswet een verplichte verzekering voor alle Nederlanders. Een ander woord voor zorgverzekering is zorgpolis.

Zorgverzekeringen vergelijken

Via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond kunt u zorgverzekeringen vergelijken op basis van uw eigen zorgwensen en budget.

U bekijkt overzichtelijk de aanbiedingen, vergelijkt deze eenvoudig zelf en kiest de polis die het best aansluit op uw wensen. Vervolgens is het overstappen op een nieuwe zorgverzekering via ons inkoopcollectief eenvoudig en veilig geregeld.

Vragen over zorgverzekeringen

Neem voor al uw vragen over zorgverzekeringen contact op met de Vastelastenbond via het contactformulier of telefoonnummer 040-7200200.