Concessie(houder)

Je hebt gezocht op het woord: Concessie(houder)


De overheid heeft een aantal taken opgedragen aan TPG. TPG is verplicht deze taken uit te voeren, bijvoorbeeld het bezorgen van brieven en pakketten en de ter beschikkingstelling van brievenbussen. Dit wordt de opdracht genoemd. Daartegenover staat het exclusieve recht van TPG om brieven tot 100 gram te bezorgen. Dit exclusieve recht wordt de concessie of voorbehouden dienst genoemd. De opdracht bestaat uit de concessie en de overige opgedragen diensten. Jaarlijks moet TPG over de uitvoering van de opdracht verantwoording afleggen in haar concessierapportage.

 

Vereniging de Vastelastenbond begrippenlijst

Met deze begrippenlijst biedt Vereniging de Vastelastenbond consumenten een verhelderend inzicht in de wereld van verzekeringen.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit je bovendien de beste internetcontracten, energiecontracten en verzekeringen af. Uiteraard mét collectieve korting en uitgebreide persoonlijke service, bij aanbieders die voldoen aan onze strenge eisen qua klantvriendelijkheid, tarieven en communicatie.