Evaluation Assurance Level (EAL)

Je hebt gezocht op het woord: Evaluation Assurance Level (EAL)Een internationale standaard waarin een stijgende schaal is gedefinieerd (EAL1 t/m EAL7). Deze schaal reflecteert de mate waarin een IT-product of -systeem en het beheer hiervan is beveiligd afgezet tegen de kosten en aannemelijkheid om deze mate van beveiliging te bereiken. Voor TTP- of CSP-producten wordt minimaal het niveau van EAL 4 vereist in de ETSI TS 101 456. EAL 4 niveau behelst kort samengevat dat het IT-product of –systeem en het beheer hiervan methodologisch is ontworpen, getest en geëvalueerd.

Vereniging de Vastelastenbond begrippenlijst

Met deze begrippenlijst biedt Vereniging de Vastelastenbond consumenten een verhelderend inzicht in de wereld van verzekeringen.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit je bovendien de beste internetcontracten, energiecontracten en verzekeringen af. Uiteraard mét collectieve korting en uitgebreide persoonlijke service, bij aanbieders die voldoen aan onze strenge eisen qua klantvriendelijkheid, tarieven en communicatie.