Inkoopcombinatie

Je hebt gezocht op het woord: Inkoopcombinatie


In plaats van zelf op zoek te gaan naar geschikte energieleveranciers is het in de vrije markt ook mogelijk om via een inkoopcombinatie energie te betrekken.Zo’n inkoopcombinatie bundelt dan de vraag van meer klanten en probeert scherper te kunnen inkopen dan de individuele klant zou kunnen. Namens de deelnemers onderhandelt een inkoopcombinatie met leveranciers en zorgt er voor dat er een juridische relatie ontstaat tussen de klant en de uitverkoren leverancier. Met andere woorden, de inkoopcombinatie zorgt er voor dat er een contract tot stand komt tussen de klant en de leverancier.

Vereniging de Vastelastenbond begrippenlijst

Met deze begrippenlijst biedt Vereniging de Vastelastenbond consumenten een verhelderend inzicht in de wereld van verzekeringen.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit je bovendien de beste internetcontracten, energiecontracten en verzekeringen af. Uiteraard mét collectieve korting en uitgebreide persoonlijke service, bij aanbieders die voldoen aan onze strenge eisen qua klantvriendelijkheid, tarieven en communicatie.