Leveringsvergunning

Je hebt gezocht op het woord: Leveringsvergunning


Niet iedereen mag zo maar elektriciteit aan klanten gaan leveren. De markt is dan wel vrij, maar voor leveren van energie aan consumenten en kleinzakelijke klanten is wel een vergunning nodig, dit is de zogenaamde Leveringsvergunning.Om voor een vergunning in aanmerking te komen, moeten bedrijven aantonen dat ze in staat zijn om een goede prestatie te leveren. Dat wil zeggen dat ze moeten beschikken over een goede administratie; dat zij de inkoop moeten kunnen verzorgen; dat zij klachten van klanten goed kunnen afhandelen; en dat – zeker niet onbelangrijk – de leverancier op een betrouwbare wijze en tegen redelijke tarieven en voorwaarden zorg draagt voor de levering van elektriciteit en/of aardgas.

Vereniging de Vastelastenbond begrippenlijst

Met deze begrippenlijst biedt Vereniging de Vastelastenbond consumenten een verhelderend inzicht in de wereld van verzekeringen.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit je bovendien de beste internetcontracten, energiecontracten en verzekeringen af. Uiteraard mét collectieve korting en uitgebreide persoonlijke service, bij aanbieders die voldoen aan onze strenge eisen qua klantvriendelijkheid, tarieven en communicatie.