Programmaverantwoordelijkheid

Je hebt gezocht op het woord: Programmaverantwoordelijkheid


Dit komt er op neer dat alle aangeslotenen op het Nederlandse elektriciteitsnet de verantwoordelijkheid hebben om de dagelijkse productie, transport en verbruik van elektriciteit te plannen. Deze planning moet in de vorm van programma’s aan de landelijke netbeheerder bekend gemaakt worden. Op basis van deze programma’s worden productie en afname gebalanceerd en eventuele afwijkingen achteraf verrekend. De leverancier vervult de taak van programmaverantwoordelijkheid uit naam van de klant. Publiek belang Maatschappelijk belang waar de overheid zich de behartiging van aantrekt op grond van de overtuiging dat dit belang anders niet goed tot zijn recht komt.

Vereniging de Vastelastenbond begrippenlijst

Met deze begrippenlijst biedt Vereniging de Vastelastenbond consumenten een verhelderend inzicht in de wereld van verzekeringen.

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond sluit je bovendien de beste internetcontracten, energiecontracten en verzekeringen af. Uiteraard mét collectieve korting en uitgebreide persoonlijke service, bij aanbieders die voldoen aan onze strenge eisen qua klantvriendelijkheid, tarieven en communicatie.