Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Consumentenprijzen stijgen harder dan lonen

Maandag 08 april 2019 15:30Margot Boesveld
We houden steeds minder over voor in de spaarpot

We houden steeds minder over voor in de spaarpot

De consumentenprijzen zijn in het eerste kwartaal van 2019 harder gestegen dan de CAO-lonen. De CAO-lonen stegen met 2,2 procent terwijl de consumentenprijzen stegen met 2,5 procent.

Koopkracht

Dit betekent niet automatisch dat de koopkracht er op achteruit gaat. Dit is ook mede afhankelijk van premies die werknemers betalen voor pensioen, sociale verzekeringen en de loonheffing.

Loonstijging

De loonstijging was het hoogst in de gesubsidieerde sector (2,3%) en bij de overheid was dit met 1,8% het laagst. De overheid liet echter de lonen vorig jaar al met 2,5% stijgen.

Op bedrijfstakken niveau was de stijging van 3,1% het grootst bij overige dienstverlening en stegen de lonen het minst in het onderwijs (1,4%)

(Bron: CBS.nl)

 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Vastelastenbond ondersteunt Vaste Lasten Pakket

Vastelastenbond ondersteunt Vaste Lasten Pakket

Maandag 25 maart 2019 15:12

De Vastelastenbond stelt samen met Budlr haar technologie en kennis ter beschikking aan het Vaste Lasten Pakket. Het Vaste Lasten Pakket is een initiatief van Purpose en Solar Berk om consumenten...

Lees meer
Vaste lasten slokken 50% van inkomen op.

55 procent van inkomen naar vaste lasten

Maandag 16 september 2019 12:02

De afgelopen tien jaar zijn de energie-, elektriciteits- en gaskosten flink gestegen en dat betekent dat ruim de helft van je inkomen opgaat aan vaste lasten. Dat vinden wij een zorgwekkende ontwikkel...

Lees meer
Consumentenprijzen op ongekende hoogte

Grootste stijging consumentenprijzen sinds 2013

Donderdag 21 februari 2019 13:01

De consumentenprijzen zijn in januari 2019 met 2,2 % gestegen. Dat is de hoogste stijging in de afgelopen 6 jaar. Vooral de belastingmaatregelen hadden een opwaartse druk op de prijzen. Hierbij spelen...

Lees meer
Toename overstappers van bankkosten betaalrekeningen wederom omhoog

Toename overstappers van bank | kosten betaalrekeningen wederom omhoog

Woensdag 06 februari 2019 17:00

In 2018 stapten 91.000 Nederlanders over van bank. Dat is een stijging van 35,8% ten opzichte van 2017. Toen waren er 67.000 Nederlanders die overstapten van bank. Vereniging de Vastelastenbond legt u...

Lees meer