Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

'De Vastelastenbond is als een welp; jong en actief!'

Dinsdag 19 januari 2021 11:38Margot Boesveld
'De Vastelastenbond is als een welp; jong en actief!'

'De Vastelastenbond is als een welp; jong en actief!'

Elke maand houden we een interview met een lid. We stellen een aantal vragen. Dat brengt soms verrassende antwoorden en ook nieuwe inzichten. Deze keer aan het woord een Brabantse dame uit Heesch.

Naam: Martha Daams
Leeftijd: 71
Woonplaats: Heesch
Gezinsamenstelling: Tweepersoonshuishouden

Hoe heeft u de Vastelastenbond leren kennen?

,,Dat is alweer een hele tijd geleden, via een collega. Ik ben inmiddels elf jaar lid. Tegenwoordig kom ik in aanmerking voor kortingen, omdat ik al zo lang bij de club hoor."

Waarom heeft u zich toentertijd aangemeld bij de Vastelastenbond?

,,Vanwege de aantrekkelijke energieprijzen. Al is dat oorspronkelijke idee misschien wat achterhaald, omdat er heel veel partijen zijn die tegenwoordig met de prijzen stunten. Ik ben overigens een of twee jaar geen lid geweest, omdat ik er ergens een andere aanbieding vond. Ik ga nooit over een nacht ijs; ik ga alles zelf eerst zitten berekenen. Daarom ben ik uiteindelijk ook weer teruggekeerd bij de Vastelastenbond."  

Wat vindt u lastig aan vaste lasten?

,,Dat ik ze moet betalen. Ha! Nee, het is soms lastig dat om alles nog te vergelijken met elkaar. Zeker als het gaat om verzekeringen. De auto, de aanhanger 'zitten' nu bij de Vastelastenbond. En dat geldt ook voor de diefstal- en brandverzekering. Eigenlijk regelen we alleen onze ziektekostenverzekering zelf; in ons pakket hebben we alternatieve geneeswijze en steunzolen laten opnemen. We hebben collectiviteitskorting bij CZ. "

Wat zouden andere mensen over de Vastelastenbond moeten weten?

,,Tot nu toe is er sprake van korte lijnen. We hopen natuurlijk dat dat zo blijft als het bedrijf verder blijft groeien.  Persoonlijk contact is belangrijk; je wil iemand spreken die van wanten weet." 

Wat zou u graag anders willen bij de Vastelastenbond? Waarin kan de organisatie zich nog verbeteren?

,,Op dat moment heb ik eigenlijk niets te klagen. Nou ja, ik zou wel een driejarig contract willen voor mijn energie, met een vaste prijs. Nu wordt er elk jaar naar de beste prijs gezocht, maar ik zou graag weten waar ik aan toe ben. Verder heb ik eigenlijk nooit vragen, omdat ik weet hoe mijn zaken zijn geregeld." 

Als de Vastelastenbond een dier zou zijn, welk dier zou dit dan zijn? En waarom?

,,Dan wil ik graag de vergelijking maken met een welp. Die zijn jong, actief en springerig. Ik vind dat wel een aardige, eigenlijk!"
 

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Joos

Ik ken haar en kan de beschrijving onderschrijven; mogelijk eigenwijs, maar ze weet wat ze wil, is betrokken en zorgvuldig. Echt een topmeid!!!!

Vrijdag 29 januari 2021 20:18

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Dit verandert er vanaf 1 januari 2021

Het huishoudboekje voor komend jaar en alle veranderingen in kaart

Zondag 10 januari 2021 11:16

Het kabinet meldde eerder deze maand dat werknemers er in 2021 op vooruit gaan. De modale inkomens, rond de 35.000 euro, het meeste, met een plus van 2%. Voor lagere inkomens is dat met 1,9 procent i...

Lees meer
Minder pensioen zorgt voor kopzorgen

Premies van pensioenfondsen stijgen dit jaar meer dan ooit

Dinsdag 19 januari 2021 10:29

Dit jaar stijgen de premies van pensioenfondsen sterker dan ooit. Werkgevers en werknemers gaan dit jaar meer betalen, voor minder pensioen. Premiestijgingen van 10% of meer zijn geen uitzondering.&n...

Lees meer
Huiseigenaren meer belasten om de huurmarkt meer ruimte te geven?

DNB: fiscale voordelen voor huiseigenaren verder afbouwen en eigenwoningforfait weer omhoog

Vrijdag 08 januari 2021 08:20

De DNB stelt dat kopers van eigen woningen door de belastingvoordelen vaak veel lagere woonuitgaven hebben dan huurders. Er is veel gedoe rondom het eigenwoningforfait. Een probl...

Lees meer
Woningmarkt en verkoopwaarde in 2020 omhoog

Huizenprijzen ondanks Corona in 2020 toch 12 procent omhoog

Donderdag 14 januari 2021 10:08

De verkoopprijs van de gemiddelde verkochte ‘bestaande’ woning is in coronajaar 2020 gestegen met 11,6 procent, naar 365 duizend euro.  De makelaars verwachten dat de stijging v...

Lees meer