Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Interview: 'Ik heb geen zin om in mijn vrije tijd kleine lettertjes te lezen'

Donderdag 25 februari 2021 08:35Margot Boesveld

"Vastelastenbond is als een dolfijn, die zijn intelligent en reageren snel"

Naam: Wilhelm Hansen 
Leeftijd: 54 
Woonplaats: Eindhoven
Gezinssamenstelling: Samenwonend

Waarom heeft u zich aangemeld bij de Vastelastenbond?

,,Als je lid wordt, ontzorg je jezelf als het ware. Ik ben een aantal jaren lid geworden voor dertig euro per jaar. Vooral dat eerste jaar is dan erg interessant, omdat je als starter hoge kortingen krijgt op je energiecontracten. Tussen de honderdvijftig en driehonderd euro, meen ik."

Wat vindt u prettig aan de Vastelastenbond?

,,Ik heb geen zin om in mijn vrije tijd de kleine lettertjes te lezen van energie-overeenkomsten. Dan blijf je ook aan de gang, hè. Opzeggen, nieuw contract sluiten, wéér opzeggen. Het geld dat je aan servicekosten betaalt, heb je gewoon heel erg snel terugverdiend. Sterker nog; je houdt geld over in je portemonnee." 

Wat zou u nog graag nog willen zien van de Vastelastenbond? Gaan er ook dingen niet helemaal goed?

,,Op de website staat hoeveel mensen kunnen besparen, maar het mag misschien wat meer gespecificeerd worden. Huishoudens verschillen. De Vastelastenbond heeft bovendien erg veel data. Het is misschien wel gaaf om te zien hoeveel geld er in totaal al is bespaard op basis van 'historische gegevens'. Dat lijkt me interessant om te lezen. 

En jullie doen ook verzekeringen, toch? Ik heb dat alleen zelf geregeld. Via een andere partij betaal ik nu geen opslag per polis, maar een vast bedrag per jaar aan service-fees. Misschien zouden jullie daar leden actiever over kunnen informeren."

Bent u wel tevreden over de communicatie en de service?

,,Om eerlijk te zijn, heb ik weinig contact met De Vastelastenbond. Maar eigenlijk ben ik ook blij dat ik weinig van jullie hoor, dat er geen overload aan informatie komt. Aan het einde van het jaar sturen jullie de verwachte besparingen. Ik geef mijn meterstanden door en ik ben klaar."

Zou u De Vastelastenbond aanraden bij bekenden?

,,Zeker. En dat gebeurt ook regelmatig. Vooral over het automatische switchen, ben ik erg te spreken."

Als u de Vastelastenbond zou moeten vergelijken met een dier, waarvoor zou u dan kiezen? 

,,Even denken hoor, het moet een dier zijn dat slim is. Ja, dan ga ik voor een dolfijn. Die zijn intelligent en reageren snel."

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Frieling

Prima Initiatief, gemeenten moeten, niet zo maar wat roepen over WOZ waarde, nu kan ik zelf de waarde aangeven en vooral de leeftijd van zaken die tot de woning behoren. Succes met het bezwaar

Zondag 28 februari 2021 11:51

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Er zijn veel woningen verkocht in het nieuwe jaar. Een flitsende start of koelt de huizenmarkt nog af?

Huizenmarkt in 2021 optimistisch van start

Maandag 22 februari 2021 14:00

‌De cijfers laten zien dat de economische gevolgen van de coronacrisis nog niet zijn doorgesijpeld naar de woningmarkt. Niet alleen de huizenprijzen stegen in de eerste maand van dit jaar. Ook zi...

Lees meer
Miljoenenboete voor vier grote telecombedrijven

Boetes voor 4 telecomaanbieders voor onduidelijke websites

Vrijdag 05 februari 2021 16:04

De Rechtbank Rotterdam heeft uitspraak gedaan in het rechtstreeks beroep inzake de boetes die de ACM eerder oplegde aan vier telecombedrijven voor onduidelijke websites. De rechtbank beves...

Lees meer
Hoge huizenprijzen maken het starters behoorlijk lastig

Afschaffing overdrachtsbelasting nog weinig effect voor starters

Maandag 01 februari 2021 10:06

Om starters meer kansen te geven op de woningmarkt werden een aantal maatregelen genomen. Een daarvan was om per 1 januari de overdrachtsbelasting voor startende woningkopers tussen de 18 en 35 jaar ...

Lees meer
'De Vastelastenbond is als een welp; jong en actief!'

'De Vastelastenbond is als een welp; jong en actief!'

Dinsdag 19 januari 2021 11:38

Elke maand houden we een interview met een lid. We stellen een aantal vragen. Dat brengt soms verrassende antwoorden en ook nieuwe inzichten. Deze keer aan het woord een Brabantse dame uit Heesch. N...

Lees meer