Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Misleiding 'gratis' telefoon aangepakt

Donderdag 24 mei 2018 16:13Margot Boesveld
mobiele telefoon niet gratis

mobiele telefoon niet gratis

Een klant van T-mobile heeft een zaak tegen de provider gewonnen. De klant spande in samenwerking met ConsumentenClaim de zaak aan omdat hij misleid was door de aanbieder met een 'gratis' telefoon. De telefoon was helemaal niet gratis en de klant bleef doorbetalen toen het bedrag van de telefoon al terugbetaald was.

Aanbieders van telefoons komen vaker in het nieuws met het aanbieden van gratis telefoons. Middels het abonnement betalen klanten dit echter terug en vaak zelfs meer dan nodig. T-Mobile deed dit dus ook en handelde hiermee in strijd met de wet. De rechter veroordeelde T-Mobile dan ook en legde als straf op om alle geïncasseerde termijnen, de volledige nieuwprijs en rente te vergoeden. Een bedrag van in totaal € 1100,-.

De Consumentenbond heeft andere aanbieders ook aangeklaagd. De bond vindt dat de consument nu echt gecompenseerd moet gaan worden voor de te veel betaalde kosten. De Consumentenbond heeft geprobeerd met KPN en regeling af te spreken, maar dit is niet gelukt. De rechter oordeelde eerder dat KPN, T-Mobile, Tele2 en Vodafone in strijd met de wet handelden. Een compensatie voor de consument blijft alleen achter. Vandaar dat de bond de bedrijven wederom voor de rechter daagt.

(Bron: Consumentenclaim)

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Eveline Volk

Fijn dat het eindelijk aangepakt is.
2 van mij kinderen hebben veel te veel betaald aan Vodafone maar omdat ze niet wisten hoe het aangepakt moest worden hebben ze na veel gezeur de hoge rekeningen betaald.

Dinsdag 29 mei 2018 09:50

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Huurprijzen stijgen fors

Huurprijzen stijgen fors

Dinsdag 08 mei 2018 12:50

De huurprijzen in de vrije sector stijgen fors. In de Randstad zijn de huren de laatste jaren al flink gestegen maar ook buiten de Randstad is huren erg duur. De huren liggen op het hoogste niveau ooi...

Lees meer
4 op 10 Nederlanders heeft moeite met financieel overzicht

4 op 10 Nederlanders heeft moeite met financieel overzicht

Dinsdag 17 april 2018 18:38

Veel mensen verliezen het overzicht over hun financiën omdat bijvoorbeeld rekeningen online binnenkomen. Dat blijkt uit een rapport van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud). Z...

Lees meer
Energiebesparende maatregelen en hogere hypotheek

Energieadvies bij aankoop woning ver onder de maat

Dinsdag 20 maart 2018 10:37

Wist u dat wanneer u een woning koopt u tot 6 % meer lenen kan als u met dat geld de energieprestatie van de woning verbetert? De lagere energielasten compenseren dan de hogere hypotheeklasten. &...

Lees meer
Waterprijzen in 2018 en andere vaste lasten stijgen

Waterprijzen 2018 - verschillen in waterprijzen lopen verder op.

Vrijdag 05 januari 2018 11:56

De verschillen in waterprijzen lopen ook dit jaar verder uit een. In Nederland zijn er 7 waterbedrijven die verantwoordelijk zijn voor een bepaald leveringsgebied. Elk waterbedrijf kan zijn eigen tari...

Lees meer