Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Bespaar op al je
vaste lasten

Bespaar op al je vaste lasten

Bespaar met de Vastelastenbond op al je vaste lasten. De gemiddelde besparing op al je vaste lasten is: 

€1.000,- p.j

Meer informatie

Misleidende informatie en slechte klachtenafhandeling telecombedrijven

Dinsdag 22 mei 2018 11:37Margot Boesveld
klachtenafhandeling onduidelijk bij telecombedrijven

klachtenafhandeling onduidelijk bij telecombedrijven

Uit onderzoek van diverse Europese toezichthouders, waaronder de ACM, blijkt dat het voor klanten onduidelijk is waar ze met klachten terecht kunnen. Telecombedrijven geven dit online niet duidelijk genoeg aan.

De belangrijkste bevinding uit het onderzoek is de gebrekkige klachtenafhandeling. De Nederlandse bedrijven die het betreft worden door de ACM hierop aangesproken.

Ook staat er veel misleidende informatie over websites van telecomaanbieders. Gratis of goedkopere diensten worden aangeboden dan dat er daadwerkelijk afgesloten kunnen worden.

Een ander opvallend resultaat van het onderzoek is het feit dat aanbieders voorwaarden van contracten kunnen wijzigen zonder de consument hierover te informeren. Ook opzeggen is in deze gevallen niet mogelijk.

Dit onderzoek is er een uit een reeks van vele naar bedrijfstakken. De reissector en luchtvaartmaatschappijen werden eerder onder de loep genomen.  

(bron: acm)

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Bespaartips

Elektrische auto is populair

Elektrisch rijden | Voor en nadelen, laadpassen en meer

Donderdag 15 maart 2018 17:00

Elektrisch rijden wint de laatste jaren aan populariteit. Op dit moment zijn de elektriciteitskosten lager dan de brandstofkosten, wat rondrijden in een elektrische auto aantrekkelijk maakt. Echter zi...

Lees meer
Fijn wonen doe je in een goed onderhouden huis

Onderhoud | vaste lasten woning. Dit kost het.

Maandag 26 april 2021 12:52

Heb je een eigen huis dan heb je jaarlijks veel vaste lasten. Naast jouw hypotheek, gas, water en licht, krijg je ook te maken met andere vaste lasten zoals het onderhoud aan jouw woning. Je...

Lees meer
aast het jaarlijks onderhoud kan u zelf ook een aantal maatregelen treffen om uw CV ketel zo effectief mogelijk te gebruiken en de energiekosten laag te houden

6 bespaartips en checklist voor uw CV-installatie en onderhoud

Maandag 24 oktober 2016 17:07

De CV ketel is zeker in de wintermaanden erg belangrijk. Naast het jaarlijks onderhoud kan u zelf ook een aantal maatregelen treffen om uw CV ketel zo effectief mogelijk te gebruiken en de&n...

Lees meer
Ga je op vakantie? Zorg dan dat je je woning netjes achter laat. Dieven gaan niet op vakantie. 9 tips om je huis achter te laten.

Op vakantie: Laat jouw woning netjes achter

Vrijdag 16 juli 2021 09:53

Op vakantie? Regel jouw inboedelverzekering. Boeven gaan namelijk niet op vakantie. Vergeet ook je reisverzekering en autoverzekering niet.  Wellicht denk je&nbs...

Lees meer