Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Samenwerking waar je op kunt bouwen: Vastelastenbond en Leukhuisje.nl

Maandag 25 april 2022 08:15Frank van de Ven
Leukhuisje.nl helpt consumenten bij de aankoop en verkoop van woningen.

Leukhuisje.nl helpt consumenten bij de aankoop en verkoop van woningen.

De Vastelastenbond is een samenwerkingsverband aangegaan met Leukhuisje.nl dat onderdeel uitmaakt van TaxatiePro. Dankzij deze samenwerking worden consumenten begeleid bij de aankoop en verkoop van hun woning én bij de fase die daarop volgt. Wanneer je net een huis hebt gekocht, zijn er een aantal zaken waaraan je moet denken zoals het omzetten van je verzekeringen en je energiecontract. De kersverse samenwerking is opgezet om totaalontzorging te bieden legt Ron van den Berk van Leukhuisje.nl uit.

Leukhuisje.nl maakt onderdeel uit van TaxatiePro. Dat platform is ook eigendom van Van den Berk en is opgezet om consumenten te helpen met woningtaxaties. De samenwerking met de Vastelastenbond past goed bij de bedrijfsfilosofie van Van den Berk: hij wil zijn klanten namelijk volledig ontzorgen. Totaalontzorging wordt gerealiseerd door de lijntjes zo kort mogelijk te houden zodat klanten één aanspreekpunt hebben. Voor vragen over je vaste lasten ga je naar de Vastelastenbond en als wat wilt weten over je woning dan trek je aan de bel bij Leukhuisje.nl.


Wat doet Leukhuisje.nl eigenlijk precies?

“We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dat is de branchevereniging van makelaars en dat houdt in dat we een betrouwbare partij zijn met verstand van zaken. We begeleiden consumenten bij de aankoop en verkoop van hun woning. We gebruiken de meest recente data bij onze werkzaamheden zodat we onze klanten op de best mogelijke manier kunnen ondersteunen.”


Kun je vertellen wat jullie onderscheidend vermogen is?

“De woningmarkt is een erg bijzondere wereld waar volop concurrentie is. Om ervoor te zorgen dat jouw woning op een positieve manier opvalt, zodat deze snel verkocht wordt, kunnen wij ondersteuning bieden. We zorgen ervoor dat de woning in kwestie écht opvalt en niet alleen op Funda en de geijkte social mediakanalen zichtbaar is. Zo profileren we huizen op kanalen waarop veel verkeer komt en dat veel door jongeren bezocht wordt. Voor elk type woning gebruiken we een ander social media kanaal zodat we de doelgroep bereiken die het best past bij de woning. Daarnaast hebben we een aantal interessante opties waarmee we huizen die in de verkoop gaan extra goed in de verf kunnen zetten.”


Welke ‘interessante opties’ biedt Leukhuisje.nl dan?

“We werken met een professionele fotograaf die net een stapje extra zet. Zo kunnen we nachtfoto’s maken voor woningen die een lichtplan hebben. Zulke kiekjes trekken direct de aandacht. Ook behoren hoogtefoto’s tot de mogelijkheden en kunnen potentiële kopers een 3D-rondleiding krijgen of een video bekijken. Dat gaat een stuk verder dan een reguliere fotoreportage! Waarin we ons nog meer in onderscheiden is door de inzet van een woningstyliste.”


Een woningstyliste?

“Jazeker! Zij weet precies hoe je een huis op de meest aantrekkelijke manier kunt presenteren en dat werkt ontzettend goed. Dankzij haar input is het aantal bezichtigingen sterk gestegen. De foto’s zien er geweldig uit en er is zichtbaar aandacht besteed aan de presentatie van een woning. Dat valt op en daarmee trek je direct de aandacht.”


Wat kunnen jullie betekenen voor mensen die en woning willen kopen?


“We brengen de wensen van onze klanten in kaart en kunnen met die input gericht naar passende huizen zoeken. We hebben een groot aantal makelaars in ons bestand staan waardoor die zoektocht vrij eenvoudig is. Bij de eerste bezichtiging gaan we altijd mee en ook bij het tekenen zijn we van de partij. Wanneer er een krabbel onder het koopcontract is gezet, houdt onze rol in tegenstelling tot veel van onze concullega’s niet op. Als je gaat verhuizen, komt er veel op je af. Hoe fijn is het dan als je een checklist hebt waarmee je het overzicht kunt bewaren? De Vastelastenbond is die checklist!”


Hoe is de samenwerking met de Vastelastenbond ontstaan?

“We delen dezelfde visie als het gaat om totaalontzorging en zo zijn we met elkaar in contact gekomen. Als je gaat verhuizen, moet je aan je verzekeringen denken omdat je woonsituatie wijzigt. Daarnaast is het misschien nodig om je nieuwe thuis te verduurzamen of om je energiecontract om te zetten. Zaken waar je niet direct aan denkt als je bezig bent met makelaars en het sjouwen van dozen. De Vastelastenbond biedt – net als wij – totaalontzorging. Zij nemen voor jou je lopende verzekeringen onder de loep, kijken naar veranderingen en zoeken de beste polisvoorwaarden voor je uit. Tegelijkertijd onderzoeken ze jouw energiecontract en kijken ze of er mogelijkheden zijn om je woning (verder) te verduurzamen. Je kunt er ook voor je tv- en internetabonnement terecht. Voor al deze zaken heb je één aanspreekpunt en dat geeft overzicht en rust.”


Wat zijn de toekomstplannen van Leukhuisje.nl?

“We houden de klantwensen goed in de gaten en blijven daarop inspelen. De roep om een organisatie die al je vaste lasten onderbrengt, is daar een mooi voorbeeld van. De service die de Vastelastenbond biedt is iets waar veel van onze klanten om vroegen. We gaan verder zoeken naar meer van dit soort interessante samenwerkingen. Daarnaast zijn we continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren en dat doen we door te innoveren. We slaan de onderhoudsgeschiedenis van woningen digitaal op zodat de gegevens snel vindbaar zijn. Ook bezoeken we Amerikaanse beurzen om nieuwe innovaties te ontdekken. Zo gaan we naar New York om INMAN Connect te bezoeken. Dat is dé beurs voor de makelaardij! Op dat event zie je wat de toekomst van ons vakgebied te bieden heeft.”

Naast Leukhuisje.nl staat Ron van den Berk ook aan het hoofd van TaxatieProWil je meer weten over dat bedrijf? Lees dan dit artikel.
 
Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Samenwerking TaxatiePro en Vastelastenbond moet kersverse woningbezitters volledig ontzorgen.

Samenwerking TaxatiePro en Vastelastenbond staat als een huis

Vrijdag 22 april 2022 08:30

De Vastelastenbond heeft de handen ineen geslagen met TaxatiePro met als doel om mensen die volop met hun verhuizing bezig zijn te ontzorgen. Als je bezig bent om alles rond te krijgen om je nieuwe ...

Lees meer
Dit jaar wordt de Vastelastenbond achttien jaar. Er is in achttien jaar veel gebeurd en deze reis is vastgelegd op een eigen geschiedenispagina.

Vastelastenbond schrijft geschiedenis: ontdek onze historie

Woensdag 20 april 2022 08:11

‌ Dit jaar wordt de Vastelastenbond officieel volwassen en staan er achttien kaarsjes op de verjaardagstaart van de consumentenorganisatie. Dat is iets wat oprichter Dirk-Jan Wolfert niet ...

Lees meer
Directeur Dirk-Jan Wolfert van de Vastelastenbond legt uit waarom de overlijdensrisicoverzekering (ORV) zo ontzettend belangrijk is.

Dit is alles wat je moet weten over je overlijdensrisicoverzekering (ORV)

Dinsdag 12 april 2022 08:53

‌ De overlijdensrisicoverzekering (ORV) is een enorm belangrijke verzekering en is de laatste jaren flink gedaald qua premie. De verzekering is niet zo populair als een zorgverzekering, maar...

Lees meer
Ben jij die gezellige, betrokken en enthousiaste collega die we zoeken?

Bespaar jezelf de moeite en solliciteer direct op een écht leuke functie! Wij zoeken een klantenservice medewerker

Vrijdag 08 april 2022 08:27

‌ De Vastelastenbond zoekt een enthousiaste, leergierige en ambitieuze medewerker voor onze klantenservice. Als jij net als wij klanten écht wilt helpen en adviseren dan is deze baan op jou...

Lees meer