Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Kies voor de VasteLastenBundel

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Besteed je vaste lasten uit 

Besteed het regelen en bewaken van je vaste lasten uit aan onze experts. Profiteer altijd van de beste prijs en voorwaarden! Geen gedoe én meer vrije tijd voor slechts:

€15,- p.m.

(of €150,- p.j.)

Meer informatie

Telecomaanbieders Tele2 en T-Mobile mogen officieel fuseren

Dinsdag 20 november 2018 10:26Margot Boesveld
Fusie Tele2 en T-Mobile akkoord

Fusie Tele2 en T-Mobile akkoord

Telecomaanbieders Tele2 en T-Mobile mogen fuseren. De Europese Commissie is akkoord. Er worden bovendien geen extra voorwaarden voor de afronding van de deal gesteld. De fusie, die begin 2018 al werd aangekondigd, wordt naar verwachting begin 2019 afgerond. T-Mobile Nederland betaalt een bedrag van 190 miljoen euro voor de activiteiten van Tele2. Tele2 krijgt 25% van de aandelen. De overige 75% is in handen van het bedrijf Deutsche Telekom, de eigenaar van T-Mobile.

Volgens de commissie zal er na de fusie geen sprake zijn van marktverstoringen. Consumenten zullen niet duurder uit zijn en ook de kwaliteit van de dienstverlening komt, naar het oordeel van de Europese Commissie, niet in het geding. Eerder dit jaar werd er een diepgaand onderzoek gestart naar de samensmelting. De vrees bestond dat er niet voldoende concurrentie zou overblijven na de deal tussen de nummer drie en vier op de Nederlandse telecommarkt. Dat had kunnen leiden tot hogere prijzen, minder innovatie en uitsluiting van andere telecombedrijven zonder eigen netwerk, zo was de gedachte.

Wat betekent dit voor klanten?

Totdat de fusie officieel is, verandert er voor klanten niets. Ook na de fusie verandert er niets en blijven de prijsplannen en contracten ongewijzigd. De fusie heeft geen effect op diensten en voorwaarden. Dat betekent ook dat dit voor klanten geen geldige reden is om tussentijds hun contract op te zeggen. Dat kan namelijk alleen als de voorwaarden veranderen, of bij overname van onderneming.Beide is niet het geval.

5 beloftes van Tele2 & T-Mobile

Tele2 en T-Mobile geven zelf aan dat deze fusie ze meer kansen biedt on te investeren in technologische ontwikkelingen en schaalvergroting.

  • Als eerste landelijk 5G
  • Uitrol van glasvezel met scherpe prijzen voor Internet, Bellen en/of TV
  • Unlimited Data voor een lage prijs
  • Ook maandelijks opzegbare abonnementen
  • Snel vast internet in heel Nederland

De telecomprovider bracht middels een email haar klanten op de hoogte en deelt daarbij een sneer uit aan KPN en VodafoneZiggo. Ze gaan onder andere in op de fikse verhogingen die klanten van VodafoneZiggo voor hun kiezen krijgen en de ‘gouden kooi’ waar ze klanten in stoppen. Vooralsnog geven de gefuseerde organisaties aan de komende 3 jaar de prijzen niet te verhogen, maar de Vastelastenbond is benieuwd wat er na deze 3 jaar gebeurt. Het kan vast niet alleen rozegeur en maneschijn zijn.

Deel dit artikel
Team Vastelastenbond

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er gebeurt in de vaste lasten wereld. En we geven de beste tips om zelf te besparen op jouw vaste lasten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Jij kan de eerste zijn!

Plaats een reactie

Lees meer over Vaste lasten | Geldzaken

Zo bespaar je op de vaste lasten

Dinsdag 20 november 2018 15:12

Minder uitgeven en meer besparen in 2019? De maand november is een mooi moment om de vaste lasten onder de loep te nemen. Deze tips leveren je geld op in het nieuwe jaar. Verander van verzekeraar ...

Lees meer
BTW tarief alles wordt duurder

BTW verhoging naar 9% reden voor opvoeren consumentenprijs

Donderdag 25 oktober 2018 12:52

BTW verhoging naar 9% reden voor opvoeren consumentenprijs. In Nederland gelden twee BTW tarieven. Het algemene BTW tarief van 21% en het lage BTW tarief van 6%. Vanaf 1 januari 2019 wordt dit lage B...

Lees meer
vaste lasten omhoog, inkomens ook

Vaste lasten in 2019 flink omhoog

Vrijdag 05 oktober 2018 16:17

Geschreven door: Margot Boesveld Alles wordt duurder. Volgend jaar gaat de burger meer betalen aan vaste lasten. De grootste boosdoeners zijn de energiebelasting en de stijging van de zorgpremi...

Lees meer
besparen op energie tips

10 tips voor het besparen op uw energiekosten

Dinsdag 02 oktober 2018 12:03

De energietarieven gaan de komende maanden hard stijgen. Diverse leveranciers hebben al een prijsstijging aangekondigd en deze kan oplopen tot €140,- per jaar. Daarnaast wordt de belasting op...

Lees meer