Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

De Vastelastenbond contracten met een 1 jaar vast tarief stroom en gas behoren te allen tijde tot de top 5 van voordeligste energie contracten in Nederland. De energie leveranciers waamee in samenwerking de contracten aangeboden worden op de Vastelastenbond website worden niet alleen geselecteerd op energie tarieven maar ook op contractvoorwaarden en klantgerichtheid van de energie leveranciers.

De Vastelastenbond kiest kortom alléén voor samenwerking met energie leveranciers die de contracten met de beste prijs kwaliteit verhouding kunnen aanbieden aan het collectief van consumenten dat zich reeds aansloot bij de Vastelastenbond.

Vergelijk energie contracten 1 jaar vast tarief

Als u onze contracten voor energie 1 jaar vast tarief voor stroom en gas wilt vergelijken met andere stroom en gas contracten bij alle energie leveranciers, maak dan eenvoudig een berekening met de Vastelastenbond Energie vergelijker. Hier maakt u eenvoudig een berekening met uw eigen postcode en energie verbruik en ziet u hoeveel de Vastelastenbond energie contracten voordeliger zijn dan het aanbod van energie contracten van de overige Nederlandse energie leveranciers.

Als u een aanbieding heeft ontvangen van een energie leverancier en u twijfelt of deze gunstiger of juist minder gunstig uitvalt dan het aanbod voor 1 jaar vaste energie tarieven van de Vastelastenbond.

1 jaar vast tarief of variabel energie tarief?

Als u verwacht dat de energie prijzen volgend jaar dalen of gelijk blijven kan een energie 1 jaar vast tarief contract voor stroom en gas een geschikte optie zijn. Wij onderhandelden met meerdere partijen over lage tarieven en eerlijke voorwaarden voor energie 1 jaar vast tarief contracten. De beste keus voor 1 jaar vast tarief voor stroom en gas voor onze leden vindt u hier.

De 1 jaar vast tarief contracten voor stroom en gas bij de Vastelastenbond zijn gebaseerd op vaste tarieven. Dat wil zeggen dat de tarieven gedurende 1 jaar ongewijzigd blijven. U bent dus een jaar lang verzekerd van een laag vast tarief voor stroom en gas.

Collectieve korting op 1 jaar vast energie tarieven

Als u overtuigd bent van de 1 jaar vast energie tarieven voor gas en stroom die collectief worden aangeboden, dan schrijft u zich eenvoudig in voor het contract door u aan te melden via onze website.

De Vastelastenbond bestaat inmiddels ruim 8 jaar en heeft tienduizenden leden, die naar volle tevredenheid via de Vastelastenbond hun energie tarieven voor 1 jaar vast hebben gezet. Laat u overtuigen door de klant ervaringen van deze leden en sluit u aan bij hét inkoop collectief van Nederland!

Hulp en ondersteuning bij energie vragen

De Vastelastenbond is naast een inkoopcollectief ook een belangenbehartiger en vraagbaak voor al uw vaste lasten.

Wanneer u kiest voor 1 jaar vast energie tarieven voor stroom en gas via dit inkoopcollectief, wordt uw gehele overstap van energie leverancier voor u verzorgd. Ook het opzeggen van uw vorige energie leverancier.

Als u via de Vastelastenbond kiest voor een energie contract met 1 jaar vast tarieven voor stroom en gas, dan kunt u de medewerkers van het inkoop collectief beschouwen als uw klanten service en informatie punt voor al uw vragen, opmerkingen en eventuele klachten over de energie leveranciers met wie de Vastelastenbond samenwerkt.

U krijgt dus niet alleen de laagste energie tarieven voor een 1 jaars energie contract die er te krijgen zijn, u maakt tegelijk gebruik van de ongeëvenaarde energie service en adviezen van Vereniging de Vastelastenbond.

Twijfel dus niet en sluit u aan bij hét consumenten collectief van Nederland: de Vastelastenbond!