Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Greenchoice

100% GROEN

  • Altijd een vast laag tarief
  • Extra korting via de Vastelastenbond
  • 12 maanden vaste prijs

Overstappen loont!

Overstappen naar een voordeliger energiecontract via de Vastelastenbond is vertrouwd en klantgericht:

  1. U meldt zich aan via de aanmeldknop onder het energiecontract, en vult uw gegevens in.
  2. U bent dan direct gratis lid van de Vastelastenbond en maakt gebruik van onze lagere energietarieven en uitgebreide service.
  3. U ontvangt binnen enkele ogenblikken twee e-mails van de Vastelastenbond. Eén met de bevestiging van uw lidmaatschap en persoonlijke gegevens en één met de bevestiging van uw contract keuze.
  4. Wij melden u vervolgens aan bij uw gekozen leverancier, waarna u ook van hen een bevestigingse-mail met klantgegevens ontvangt.
  5. Wij zorgen ervoor dat uw oude energieleverancier wordt opgezegd, en letten hierbij op de einddatum van uw huidige energiecontract, zodat u geen opzegboete krijgt. U hoeft hiervoor dus zelf niets te doen.
  6. U krijgt op de overstapdatum het verzoek om uw beginmeterstanden door te geven aan de door u gekozen energieleverancier.
  7. De beginstand bij uw nieuwe leverancier wordt doorgegeven aan uw oude leverancier, die deze stand hanteert als eindmeterstanden. Zo betaalt u nooit dubbel voor uw verbruikte energie.

Waarom stroom en gas via de Vastelastenbond

De energietarieven die de Vastelastenbond haar leden kan bieden – voor zowel particuliere als zakelijke energie afnemers – zijn het resultaat van verregaande onderhandelingen met onze samenwerkingspartners of een unieke scan van de gehele energiemarkt middels de Switch Service.

Voor aanvang van de onderhandelingen met betrekking tot onze collectieve energie tarieven doet de Vastelastenbond non-stop onderzoek naar de verschillende energie aanbieders in Nederland. Hierbij kijken wij niet alleen naar tarieven voor stroom en gas, maar letten wij op de werkwijze, klacht afhandeling en administratieve processen van alle potentiële samenwerkingspartners.