Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

Elektrische stroom is een natuurkundig fenomeen. Elektrische stroom laat zich kenmerken als ‘de verplaatsing van elektroden, gaten of ionen, ook wel ladingdragers genoemd.’ Elektrische stroom is al aanwezig in het universum sinds de oerknal. De toepassing van elektrische stroom heeft echter pas een vlucht genomen sinds de 20e eeuw, toen een reeks van uitvindingen en wetenschappelijke doorbraken de algemene ontwikkeling van de mensheid in zijn geheel voortstuwde als nooit tevoren.

Elektrische stroom via Vastelastenbond

Ook u kunt uw elektrische stroom afnemen via Vereniging de Vastelastenbond. Enkele voordelen van het afsluiten van een collectief onderhandeld energiecontract via ons inkoopcollectief!

Bekijk daarom snel onze energiecontracten voor elektrische stroom stap via De Vastelastenbond eenvoudig en klantvriendelijk over.

Wilt u liever een persoonlijk advies gesprek of e-mail vóórdat u gaat overstappen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Meer informatie over elektrische stroom

Meer weten over elektrische stroom en alles wat ermee te maken heeft? Bekijk dan eens de onderstaande pagina’s over elektrische stroom en aanverwante onderwerpen:

Vragen over elektrische stroom?

Heeft u vragen over het onderwerp elektrische stroom, waar u graag een antwoord op wilt hebben? Neem dan contact met ons op!

Wij berekenen bijvoorbeeld graag voor u of het voordelig voor u is van uw huidige contract voor elektrische stroom over te stappen, en leggen u graag persoonlijk uit hoe dit in zijn werk gaat. Ook helpen wij u graag met uw algemene vragen of opmerkingen met betrekking tot energie.