Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 500,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€500,- p.j

Meer informatie

Het gasverbruik is de hoeveelheid die u aan gas verbruikt in uw huishouden. Gas wordt in veel huishoudens gebruikt voor o.a. het koken, de verwarming en het opwarmen van water. Wilt u meer weten over het gasverbruik in uw huishouden?

Gasverbruik | m3

Het gasverbruik wordt uitgedrukt in m3. De hoeveelheid dat u aan m3 verbruikt hangt af van uw woning, de woonsituatie en de samenstelling van uw huishouden. Hebt u een gezin met 5 personen en woont u op een vrijstaande woning, dan zal uw gasverbruik hoger dan gemiddeld liggen, omdat er meer warmte uit uw woning kan ontsnappen en er vaker wordt gedoucht etc. Woont u op een appartement op een tussengelegen verdieping en bent u alleen of met twee personen. Dan zal uw gasverbruik lager dan gemiddeld zijn. Bij een appartement heeft u het voordeel dat andere appartementen ook hun woning verwarming

Via de Vastelastenbond kunt u uw energie prijs berekenen. Zo weet u binnen enkele minuten hoeveel u op jaarbasis betaalt of kunt betalen voor uw gasverbruik. U kunt ook enkele bespaartips nalezen om het gasverbruik te verlagen.

energie prijs berekenen