Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

MEP staat voor Milieukwaliteit Elektriciteitsproductie. De MEP was een ministeriële regeling die van 2003-2006 in werking werd gesteld door het ministerie van economische zaken. De MEP was een subsidieregeling waarmee de opwekking van duurzame elektriciteit in Nederland werd gestimuleerd.

Met duurzame energie wordt hierbij o.a. bedoeld:

Doordat de regeling als ‘te succesvol’ werd bestempeld is in 2006 besloten om de Milieukwaliteit Elektriciteitsproductie regeling stop te zetten. Hierdoor kwam de plaatsing van nieuwe groene energie opwekkingscapaciteit in de volgende jaren op een veel kleinere schaal voor.

Groene energie

Deze regeling voor producenten van groene energie is dan wel stopgezet, maar de stroom die u thuis of zakelijk verbruikt kan uiteraard alsnog groen aan u worden geleverd. Via de groene energiecontracten aangeboden door inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond wordt de elektriciteit voor 100% in Nederland wordt opgewekt uit o.a. biomassa en windmolens. Benieuwd naar de voordelen van collectief goedkope groene energie via Vereniging de Vastelastenbond? 

Maak een berekening voor groene energie!

  Begin hier

Aanvullende informatie over groene energie

Bent u óók een milieubewuste consument? Klik dan op onderstaande links voor aanvullende informatie over groene stroom en aardgas, en alles wat daarmee te maken heeft.

Neem contact met ons op als u méér informatie wilt of een vrijblijvende besparingsberekening wilt laten maken, gebaseerd op uw huidige energietarieven t.o.v. onze (groene) energietarieven.