Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Opzeggen of overstappen energieleverancier Delta

Hier vindt u alle belangrijke informatie over energieleverancier DELTA. Of het nu gaat om uitleg van de energienota, de contactgegevens van Delta of voor het lezen van ervaringen van anderen over DELTA. Ook kunt u uw eigen ervaring met energieleverancier DELTA hier achterlaten.

Energieleverancier DELTA

U vindt alle belangrijke informatie over deze energieleverancier via Vereniging de Vastelastenbond. Via deze pagina bieden wij u toegang tot de belangrijkste informatie aangaande energieleverancier DELTA.

Zo kunt u achterhalen hoe u al uw vragen over de energierekening van DELTA kunt stellen aan Vereniging de Vastelastenbond. Wij helpen u graag vrijblijvend met handige antwoorden en tips voor uw energienota van DELTA energie.

Daarnaast vindt u via deze overzichtspagina toegang tot de ervaringen en meningen van andere consumenten betreffende energieleverancier DELTA.

Geschiedenis 

DELTA is van een Zeeuws bedrijf en ontstaan in 1991 uit een fusie tussen Watermaatschappij Zuidwest-Nederland en PZEM. Naast het feit dat het een energieleverancier is,  levert het bedrijf ook gas, water, afvalverwerking, internet via de kabel, digitale telefonie en tv. DELTA heeft het de afgelopen jaren moeilijk. De omzet van het onderdeel stroom en gas valt tegen. Er zijn in het verleden meerdere fusiegesprekken geweest, maar tot nog toe weet deze energiemaatschappij te overleven.

DELTA opzeggen

Wilt u het contract bij DELTA opzeggen? Dan kan dat via de Klantenservice van DELTA. De klantenservice is te bereiken op: 0800-5150. Prijzen vergelijken van DELTA en direct overstappen?

Overstappen

Wanneer u al lange tijd klant bent van DELTA, nooit bent overgestapt of nooit een contract met een vaste termijn bent aangegaan, dan is het verstandig om over te stappen. DELTA is dan niet goedkoop, sterker nog, u betaalt dan namelijk te veel. U kan gemakkelijke energieleveranciers vergelijken via de website van de Vastelastenbond.

Verhuizen en overstappen

Gaat u verhuizen en heeft u een onbepaalde tijd contract bij DELTA, dan kan u uw contract bij DELTA zelf opzeggen en voor uw nieuwe woning overstappen naar een andere goedkopere energieleverancier .

Vergelijken verschillende aanbiedingen

DELTA valt niet echt op tussen de grote spelers. Het bedrijf is met haar tarieven niet echt goedkoop, het is geen prijsstunter. DELTA hanteert vaak gemiddelde tarieven. DELTA is niet onderscheidend op het gebied van prijs of service. 

Uitleg energierekening 

De Vastelastenbond adviseert u bij alle vragen omtrent de jaarrekening stroom en gas die u heeft ontvangen van Delta ten eerste contact op te nemen met DELTA. Probeer uw vraag zo helder mogelijk te formuleren en een termijn te stellen waarbinnen u een oplossing of antwoord verwacht.

Mocht dit niet tot het correcte resultaat leiden, dan nodigen wij u uit vrijblijvend contact op te nemen met de Vastelastenbond voor een advies gesprek over uw DELTA energie rekening.

Ervaringen en meningen

Het is voor energie consumenten zeer belangrijk om een energiebedrijf o.a. te beoordelen op de ervaringen en meningen van anderen. Ook over energieleverancier DELTA zijn ervaringen en meningen te vinden op internet, die een waardevolle inkijk kunnen bieden als u een overstap naar energieleverancier DELTA overweegt.

Bekijk ervaringen en meningen energieleverancier Delta