Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier Delta

Klacht of ervaring Delta energie? Deel hem met de Vastelastenbond!

Heeft u een ervaring met Delta energie, positief of negatief? Deel deze dan met de Vastelastenbond! Uw ervaring zal niet op onze website zichtbaar zijn, en worden in vertrouwen behandeld door onze adviseurs. Doordat wij continu gevoed worden met zowel positieve als negatieve ervaringen omtrent energie leveranciers in Nederland, worden we elke dag slimmer en slagvaardiger. En daarmee doet ú uiteindelijk uw voordeel. Hoe slimmer en slagvaardiger we als collectief zijn, hoe lager uw energietarieven en hoe sneller wij een onverhoopt probleem voor u kunnen tackelen.

Wat zegt Nederland over leverancier Delta energie?

Nederlandse energieleveranciers worden door consumenten beoordeeld op onder meer de website energieleveranciers.nl. In juni 2014, het moment van schrijven, wordt Delta beoordeeld als 5e beste energieleverancier van Nederland. 

Wilt u overstappen?

De klanten van Delta zijn dus niet unaniem enthousiast over deze energieleverancier. Neem dit in overweging als u wilt overstappen naar Delta.De Vastelastenbond adviseert haar leden namelijk om niet alleen naar energie tarieven en contract voorwaarden van leveranciers te kijken, maar ook naar de ervaringen en meningen van consumenten die u voorgingen. Als u zich verdiept in de hierboven genoemde zaken vóórdat u klant wordt bij Delta, dan maakt u een weloverwogen besluit. Twijfelt u alsnog aan de aanbieding, voorwaarden en/of klantenservice van Delta? Neem dan vrijblijvend contact op met de Vastelastenbond, voor een vrijblijvend advies gesprek.

Wat te doen bij een geschil?

Als u tegen problemen of geschillen met Delta aanloopt, is het fijn dat u niet in uw eentje op zoek hoeft naar een goede oplossing. De Vastelastenbond helpt u daarom graag aan informatie waarmee u uw geschil, klacht of probleem slagvaardig kunt aanpakken!

Volg eenvoudigweg de hieronder omschreven stappen:

  • Bekijk ten eerste eens de Veel Gestelde Vragen over energie. Hier vindt u het antwoord op vragen waarmee u als klant van Delta mee kan zitten in het geval van een geschil of probleem.
  • Als uw vraag niet tussen onze Veel Gestelde Vragen staat, neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Doordat onze medewerkers zéér ervaren zijn binnen de energiemarkt, kunnen zij u tips en antwoorden geven waarmee u uw geschil of probleem met Delta waarschijnlijk sneller kunt oplossen.