Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Delta

Overweegt u een overstap naar een energie contract van Delta? Wees dan zo verstandig om éérst de algemene voorwaarden en (actie)contract voorwaarden uitvoerig door te lezen. Zo weet u voorafgaand aan een eventuele overeenkomst aan welke voorwaarden u en Delta moeten voldoen om het leveringscontract naar tevredenheid aan te gaan en uit te dienen.

Ook bieden de algemene en contract specifieke voorwaarden als een terugvalmogelijkheid bij een onverhoopt geschil met energie leverancier Delta.

Download algemene voorwaarden Delta

De algemene voorwaarden van energieleverancier Anode zijn belangrijke documenten. Zowel voor bestaande als eventuele klanten van deze aanbieder van stroom en gas bieden de algemene voorwaarden inzicht omtrent de rechten en plichten aangaande energie levering door Anode.

Een overzicht van de algemene voorwaarden van energieleverancier Delta:

Heeft u vragen over de algemene voorwaarden?

Soms is het lastig om de algemene voorwaarden te lezen. Vooral als er gebruik wordt gemaakt van ingewikkelde taal/ Als u vragen of opmerkingen heeft over de algemene voorwaarden van Delta, dan neemt u ten eerste contact op met Delta. Komt u er niet uit? Dan kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond. Wij zullen u vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden. 

Controleer de actievoorwaarden!

Op vergelijkingswebsites voor energie contracten worden regelmatig actiecontracten aangeboden door energie leveranciers.

Deze actiecontracten laten zich kenmerken door lage jaarlijkse kosten. Het is echter zéér belangrijk om de specifieke actievoorwaarden per contract te vergelijken om te achterhalen of het energiecontract u daadwerkelijk voordeel oplevert.

U vindt de contract specifieke actie voorwaarden via de vergelijkingswebsite waar u gebruik van maakt. Als de vergelijkingswebsite géén actievoorwaarden aanbiedt, sluit dan géén contract af via die website: géén voorwaarden, géén contract!