Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Basis informatie energieleverancier E.ON

Over EON

EON is een van oorsprong Duitse energiemaatschappij. EON is sinds 2000 in Nederland gevestigd, met een hoofdkantoor te Rotterdam. In dat jaar nam EON twee leveranciers en hun klantenbestand van bijna 300.000 personen over; NRE en Q-energy, beide Eindhovense bedrijven gingen vervolgens verder als EON Benelux.

EON hoort bij de grootste energie leveranciers van Europa. Naast leverantie van energie wordt door EON ook in Nederland in eigen beheer warmte/gas en elektriciteit opgewekt, middels twee kolencentrales en drie gas gestookte energie centrales.

Voorwaarden

Voor levering van gas en/of elektriciteit door EON zijn voor alle consumenten leveringsvoorwaarden opgesteld door de leverancier. Deze voorwaarden omschrijven de rechten en plichten van zowel de leverancier als de consument omtrent de levering en contracten voor energie.

De algemene voorwaarden van EON zijn voor iedereen inzichtelijk via de website van deze leverancier. Ook de toelichting op de leveringsvoorwaarden van EON zijn te allen tijde beschikbaar via de EON website.

Op deze website vindt u daarnaast ook EON’s informatie omtrent o.a. het doorgeven van uw meterstanden gas en elektriciteit, energie verhuizen naar uw nieuwe adres, het wijzigen van uw voorschot bedrag voor energie en een voorbeeld van een jaarrekening van EON.

Bij vragen over de voorwaarden van EON, raden wij aan contact op te nemen met EON

Kosten

De verlengingstarieven van EON behoren tot de hoogste energie tarieven in de markt, zo blijkt uit een aantal onderzoeken van onder andere de Vastelastenbond.

Advies over EON

Als u een probleem ondervindt met betrekking tot de voorwaarden/leveringsvoorwaarden of een ander geschil heeft met energie leverancier EON, dan willen wij u graag bijstaan met vrijblijvend advies.

Mocht u onze hulp willen inschakelen, neem dan gerust contact op met de Vastelastenbond voor gratis en vrijblijvend advies.