Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Fenor opzeggen

Opzeggen energieleverancier Fenor is voor u het eenvoudigst om te doen via Vereniging de Vastelastenbond, hét inkoopcollectief van Nederland sinds 2004!

Via deze overzichtspagina kunt u energieleverancier Fenor op laten zeggen via de overstapservice van Vereniging de Vastelastenbond. Volg hiervoor de hierbeneden omschreven stappen en stap net als duizenden tevreden leden vóór u over op collectief voordelige energie via Vereniging de Vastelastenbond.

Zegt u uw Fenor contract liever zelf op? Maak dan gebruik van de Voorbeeldbrief Opzeggen Fenor die wij onderaan deze pagina ter beschikking stellen.

Opzeggen Fenor via Vastelastenbond

De simpelste en snelste manier van opzeggen energieleverancier Fenor, is de opzegging te laten verzorgen door de Vastelastenbond. Het werkt eenvoudig:

  • Meldt u aan voor een voordelig energie contract van de Vastelastenbond

  • Wij melden u aan bij de door u gekozen energiele partner

  • U ontvangt een bevestiging van uw nieuwe energieleverancier en Vereniging de Vastelastenbond

  • Deze energie leverancier verzorgt uw opzegging bij HVC Energie

  • Uw overstap wordt van begin tot eind gevolgd

U kunt bij alle vragen over overstappen energie contact opnemen met de Vastelastenbond. Ook als u nog twijfelt of u wilt overstappen, of uw energietarieven van Fenor met de Vastelastenbond tarieven wilt vergelijken horen wij natuurlijk graag van u.

Voorbeeldbrief Fenor Opzeggen

Fenor zelf opzeggen? Kopieer dan onderstaande tekst, vul hem aan met uw gegevens en mail of post het bericht richting Fenor:
 

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

<uw handtekening!>

<uw naam>
<uw klantnummer>