• Contact
 • Opzeggen
 • Terug
 • Zoekt u Fenor contact gegevens? Zoek dan niet verder! Via deze handige overzichtspagina vind u alle manieren om contact te leggen met stroom- en gasleverancier Fenor. Als u er onverhoopt met Fenor niet uit komt, dan helpt Vereniging de Vastelastenbond u natuurlijk graag verder.

  Contactgegevens Fenor

  U kunt als bestaande klant zowel als niet-klant van Fenor op verschillende manieren contact zoeken met Fenor. Hieronder bieden wij u een overzicht van de belangrijkste contactgegevens van energieleverancier Fenor:

  Contact problemen Fenor

  Heeft u problemen met energieleverancier Fenor, of kunt u geen contact krijgen via bovenstaande gegevens? Neem dan contact op met Vereniging de Vastelastenbond. Wij kennen de meeste antwoorden op vragen die binnenkomen, doordat onze medewerkers dagelijks samenwerken met verschillende energieleveranciers.

  Inloggen Fenor

  Als bestaande klant van Fenor, kunt u voor veel administratieve wijzigingen en bijvoorbeeld inzage van uw energiefacturen en energie jaarrekeningen inloggen op de website van Fenor. Gebruik hiervoor de gebruikersnaam en het wachtwoord dat Fenor u heeft verschaft toen u klant werd.

  Overige contactgegevens Fenor

  Tot slot een overzicht van de overige bekende contactgegevens van energieleverancier Fenor:

  • Postadres Fenor
   FENOR BV 
   Postbus 325 
   8440 AH Heerenveen 

  • Kamer van Koophandel nummer Fenor
   53956826

  Meer informatie over Fenor

  Meer weten over Fenor? Klik op onderstaande links voor aanvullende informatie over deze Friese energieleverancier: