Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Basis informatie energieleverancier Innova Energie

Basis informatie energieleverancier Innova Energie: alles onder een handig overzicht via Vereniging de Vastelastenbond. Hier vindt je de basis informatie over energie leverancier Innova Energie. Ook kun je via hier de basis informatie aangaande de leveringsvoorwaarden stroom en gas Innova Energie opzoeken, bekijken en downloaden.

Basis informatie Innova Energie

Energieleverancier Innova Energie bestaat sinds 2010, en is gevestigd te Leidschendam. Innova richt zich volgens de website hoofdzakelijk op de onderwerpen klantgerichtheid, betaalbaarheid, innovatie en duurzaamheid.

Innova Energie is dus een relatief jonge partij binnen de Nederlandse energie markt. Innova Energie houdt zich bezig met duurzame energie oplossingen en tegelijk energie kosten verlagen.

Leveringsvoorwaarden

Elk energie contract voor stroom en gas en elke energie leverancier biedt algemene voorwaarden en contractvoorwaarden. In deze algemene en contract voorwaarden worden de rechten en plichten betreffende levering van elektriciteit en/of gas uiteengezet. De algemene voorwaarden en contractvoorwaarden worden ter goedkeuring voorgelegd voorafgaand aan een energie overeenkomst. De algemene en contract voorwaarden moeten te aller tijde inzichtelijk zijn voor afnemers van stroom en gas. Voor iedereen die de leveringsvoorwaarden van energieleverancier Innova Energie wil inzien, heeft de Vastelastenbond onderstaande documenten verzameld. Let op: deze voorwaarden wijzigen regelmatig. Wil je de juiste voorwaarden hebben, controleer dan de website van Innova of bekijk de voorwaarden die bij jouw contract horen. deze heb je als het goed is per email van Innova Energie ontvangen. 

Meer informatie

Klik op de links voor meer informatie over Innova Energie: