Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen energieleverancier Innova Energie

Klachten en ervaringen energieleverancier Innova Energie. Wie zich goed wil voorbereiden bij het overstappen van energieleverancier, bekijkt altijd de ervaringen van anderen. Vraag ook eens in je omgeving hoe mensen Innova Energie beoordelen. Dat kan natuurlijk erg verschillen. Wij, als consumetnenorganisatie, horen vaak dat een correcte administratie en snel antwoord van de klantenservice van Innova belangrijk is.  Je bent op het gedeelte van onze website via waar je klachten en ervaringen over energiebedrijf Innova Energie kan melden. Ondervind je probelemen met Innova energie of is de energierekening niet duidelijk? Neem dan even contact met ons op. Dan kunnen wij je telefonisch uitleg geven en vervolgens bijstaan met vrijblijvend advies.

Klachten en ervaringen Innova

Raadpleeg de klachten en ervaringen Innova Energie die consumenten via internet met elkaar delen! Dit is namelijk volgens ons één van de beste manieren om te beoordelen of een energieleverancier zijn woord houdt, klachten correct afhandelt, duidelijk communiceert et cetera. Benieuwd naar de klachten en ervaringen Innova Energie?

Deel jouw klachten en ervaringen 

Is er bij jou persoonlijk een klacht of ervaring met betrekking tot Innova Energie waar je advies of een luisterend oor voor nodig hebt? De medewerkers van de Vastelastenbond helpen je in dat geval graag verder. Jan kan contact opnemen met de adviseurs via telefoonnummer 040-7200200, of via ons contactformulier

Meer informatie

In het kader van onze scherpe blik op de energiemarkt, verzamelde de Vastelastenbond voor jou alle belangrijke informatie aangaande energieleverancier Innova Energie. Klik op de links voor informatie per onderwerp: