Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Groene energie Innova Energie | vergelijken en overstappen

Energieleverancier Innova Energie wordt uiteraard uitgebreid omschreven door inkoopcollectief & belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Alle informatie over energieleverancier Innova Energie op één pagina. De Vastelastenbond vertelt je via deze overzichtspagina over een korte geschiedenis, de tarieven van en overstappen van én naar Innova Energie.

Geschiedenis Innova Energie

Innova Energie bestaat sinds 2010 en levert groene stroom en vergroend gas aan klanten in heel Nederland. De kernpunten waar men zich binnen Innova op richt zijn: klantgerichtheid (lokaal tarief, geen lange wachttijden), betaalbaarheid, duurzaamheid en innovatie (energiebesparende diensten en producten).

Overstappen Innova Energie

Je kan als consument in Nederland overstappen van en naar energie via Innova Energie. Bestaande klanten van Innova Energie kunnen op elk moment overstappen, mits ze gebruik maken van variabele tarieven. Klanten van Innova Energie die gebruik maken van vaste tarieven, raden wij aan 6 weken vóór afloop van deze vaste tarieven een overstap naar een nieuwe energieleverancier aan te vragen. Een overstap is snel, overzichtelijk en gemakkelijk geregeld via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Meer weten? Vul de vergelijker in en/of neem contact met ons op via telefoonnummer 040 – 7 200 200. Vereniging de Vastelastenbond raadt alle consumenten aan over te stappen op het moment dat hun leverancier hen variabele energietarieven aanbiedt, zodra  de eerste vaste contract termijn is verstreken. Dit geldt óók voor klanten van Innova Energie, want variabele tarieven zijn duurder dan vaste tarieven.

Vergelijk  tarieven                                                                         

Wil je weten hoeveel je als klant van Innova Energie kanbesparen door over te stappen op collectief ingekochte energie via Vereniging de Vastelastenbond? Vergelijk dan jouw huidige tarieven voor stroom en gas. 

Uitleg energie jaarrekening

Voor iedereen die een jaarnota of wel jaarrekening voor energie heeft ontvangen van stroom- en gasleverancier Innova Energie die vragen heeft over deze jaarrekening volg onderstaande stappen:

Contactgegevens energieleverancier 


De Vastelastenbond bied je een overzicht van de contactgegevens van energie aanbieder Innova Energie.

Klachten & ervaringen

Raadpleeg via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond de klachten en ervaringen van consumenten aangaande energieleverancier Innova Energie:

Meer informatie 

Klik op de links voor meer informatie over energiebedrijf Innova Energie: