Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Klachten en ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij

Klachten en ervaringen energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij, overzichtelijk gevonden via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond. Lees hier hoe u de beoordelingen van individuele consumenten omtrent de Nederlandse Energie Maatschappij kunt inzien én deel uw eigen klachten en ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij met collectief de Vastelastenbond.

Klachten en ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij inzien

Als u overweegt over te stappen op een contract voor elektriciteit en/of gas van de Nederlandse Energie Maatschappij, raadpleeg dan allereerst de ervaringen van consumenten die u vóór gingen. Zo kunt u beoordelen of het de moeite waard is om de overstap te wagen, gebaseerd op de meningen van ervaren consumenten.

Klik hier voor de klachten en ervaringen energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij.

Als u na het lezen van deze klachten en ervaringen nog steeds aan een overstap naar de Nederlandse Energie Maatschappij denkt, wijzen wij u graag op de volgende nieuwsberichten omtrent ervaringen van de Vastelastenbond met enkele activiteiten Nederlandse Energie Maatschappij:

Deel uw klachten en ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij

Als u een klacht of ervaring met de Nederlandse Energie Maatschappij heeft, deel deze dan gerust met Vereniging de Vastelastenbond.

Hoe méér wij weten van de meningen, ervaringen en klachten over bijvoorbeeld de Nederlandse Energie Maatschappij, hoe slagvaardiger we als collectief kunnen optreden. Doordat we een scherpe blik richting alle leveranciers in Nederland hanteren, signaleren wij misstanden en zorgen dat onze leden kiezen voor de juiste energie contracten die eerlijk en klantvriendelijk worden aangeboden.