• Contact
 • Opzeggen
 • Algemene voorwaarden
 • Basis informatie
 • Klachten
 • Terug
 • Opzeggen energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij regelt u gemakkelijk en vertrouwd via Vereniging de Vastelastenbond. De Vastelastenbond helpt u met opzeggen energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij op twee manieren: de overstap service en de voorbeeldbrief ‘Opzeggen energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij.

  Opzeggen Nederlandse Energie Maatschappij via de Vastelastenbond

  Het opzeggen van uw energie contract bij de Nederlandse Energie Maatschappij is eenvoudig geregeld via de Vastelastenbond overstap service. U volgt hiervoor de volgende stappen:

  • U meldt u aan voor een collectief goedkoop energie contract via de Vastelastenbond

  • Uw nieuwe energie leverancier verzorgt de opzeggen Nederlandse Energie Maatschppij

  • Uw begin meterstanden worden door Nederlandse Energie Maatschappij als eind meterstanden overgenomen, zodat u niet dubbel betaalt

  • De Vastelastenbond houdt uw overstap in de gaten en beantwoord al uw vragen.

  Het opzeggen energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij is dus gemakkelijker dan u dacht! Meld u aan, en wij melden u af bij de Nederlandse Energie Maatschappij.

  Voorbeeld opzegbrief

  U kunt er ook voor kiezen om uw energie contract bij de Nederlandse Energie Maatschappij per brief op te zeggen. De Vastelastenbond helpt u op weg met onderstaande Voorbeeldbrief:

  Betreft: opzeggen energiecontract Nederlandse Energie Maatschappij


  De Nederlandse Energie Maatschappij
  Afdeling Klantenservice
  Postbus 23064
  3001 KB Rotterdam

  Geachte heer/mevrouw,

  Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen. Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract per <invullen opzegdatum> te beëindigen.

  Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging. Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

  Met vriendelijke groet,

  <uw handtekening!>

  <uw naam>
  <uw klantnummer>

  Hulp nodig bij opzeggen energiecontract?

  Als u hulp wilt met opzeggen van uw energiecontract bij de Nederlandse Energie Maatschappij, bel dan 040-7200200 (lokaal tarief, werkdagen van 9.00 – 17.00 uur)

  Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

  Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

  Meer weten over ons?