Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Nederlandse Energie Maatschappij | vergelijken en overstappen

BudgetThuis heeft dit jaar NLE overgenomen. 
Energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij, alle belangrijke informatie vindt u een deelt u via inkoopcollectief de Vastelastenbond! Op dit deel van onze website helpen wij u aan informatie over contactgegevens Nederlandse Energie Maatschappij, uitleg energie rekening én delen wij ervaringen en meningen van consumenten over de Nederlandse Energie Maatschappij met u.

Geschiedenis Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij is een energiebedrijf dat is opgericht in 2005 door Harald Swinkels en Pieter Schoen. De Nederlandse Energie Maatschappij richt zich via marketingstunts via online en offline media op grote aantallen Nederlanders. In 2009 komen ze met een grote stunt 'Ik zeg doen' met Natasja Froger en Maurice de Hond. In 2013 starten ze met de landelijke campagne ‘Sloop de Crisis’. Hiermee wil men de schijn wekken dat het gaat om een onafhankelijk veiling initiatief. In 2014 kwam de Nederlandse Energiemaatschappij met de slimme thermostaat Anna.

Overstappen

Nederlandse Energie Maatschappij heeft door haar slimme marketing veel klanten. Wanneer u al lange tijd klant bent van Nederlandse Energie Maatschappij, nooit meer bent overgestapt of een contract met variabele tarieven heeft, dan is het verstandig om over te stappen. Nederlandse Energie Maatschappij is dan niet goedkoop, sterker nog, u betaalt dan te veel. Kies een goedkoop contract via de Vastelastenbond en zie direct wat u kan besparen ten opzichte van de Nederlandse Energie Maatschappij.

Verhuizen en overstappen

Nederlandse Energie Maatschappij is niet altijd de goedkoopste energieleverancier. Gaat u verhuizen en heeft u een onbepaalde tijd contract bij Nederlandse Energie Maatschappij, dan kan u uw contract bij Nederlandse Energie Maatschappij zelf opzeggen en voor uw nieuwe woning overstappen naar een andere goedkopere energieleverancier . Wilt u uw energiecontract bij Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen? Dan kan u naar de klantenservice bellen op nummer: 088-7307307. Bent u al overgestapt van energieleverancier? Dan zegt uw nieuwe leverancier uw contract bij Nederlandse Energie Maatschappij op.

Nederlandse Energie Maatschappij goedkoop?

Nederlandse Energie Maatschappij vergelijken met andere leveranciers? De Nederlandse Energiemaatschappij pretendeert transparant te zijn en de goedkoopste energieprijzen te bieden. Dat is niet altijd het geval. Bij dergelijke acties wordt er in de algemene voorwaarden opgenomen dat wanneer u een termijnbetaling mist, de korting niet wordt verrekend. Lees daarom altijd goed de voorwaarden door of vraag de Vastelastenbond u te assisteren met het doornemen van de voorwaarden.

Neem als u vragen of opmerkingen over de Nederlandse Energie Maatschappij heeft contact met de Vastelastenbond op 040-7200200.

Contact gegevens

U kunt op verschillende wijzen in contact komen met energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij. Een overzicht van de meest gebruikte contact gegevens Nederlandse Energie Maatschappij (voortaan dus BudgetThuis):

  • Telefoonnummer klantenservice BudgetThuis: 020 - 2055555 (lokaal tarief) bereikbaar op werkdagen van 09:00-16:30 uur

  • E-mailadres klantenservice Nederlandse Energie Maatschappij. Wil je contact per email met BudgetThuis (voorheen NLE). Dan verwijzen we je naar de contactpagina. Op de service & contactpagina kan je de informatie vinden en je vraag direct stellen.

  • Postadres Nederlandse Energie Maatschappij: Postbus 23064, 3001 KB Rotterdam

Ervaringen en meningen

Bent u benieuwd hoe andere consumenten denken over hun ervaringen met de Nederlandse Energie Maatschappij? Bekijk dan de klachten en ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij

Uitleg energie rekening

Heb je een energierekening ontvangen van de Nederlandse Energie Maatschappij waar je vragen over hebtt? Wij raden je aan in eerste instantie contact op te nemen met de Nederlandse Energie Maatschappij.

Mocht de uitleg energierekening van de Nederlandse Energie Maatschappij niet tot naar tevredenheid zijn, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met de adviseurs van de Vastelastenbond. Doordat we dagelijks te maken hebben met vragen over energie nota’s, kunnen wij je van handige informatie en antwoorden voorzien.

Neem contact op met de Vastelastenbond