Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Algemene voorwaarden Nederlandse Energie Maatschappij

Algemene voorwaarden Nederlandse Energie Maatschappij in één overzicht gevonden via Vereniging de Vastelastenbond. Via deze webpagina bieden wij u inzicht in de algemene voorwaarden Nederlandse Energie Maatschappij die door deze energieleverancier worden aangeboden bij aanvang van een energie overeenkomst.

Download algemene voorwaarden Nederlandse Energie Maatschappij

Bij elk energie contract dat de Nederlandse Energie Maatschappij aanbiedt, horen algemene en contract voorwaarden. Het is zeer belangrijk om zowel de algemene als contract specifieke voorwaarden goed tot u te nemen alvorens u eventueel kiest voor een – of een geschil heeft over een – energie contract bij de Nederlandse Energie Maatschappij.

Een overzicht van de algemene voorwaarden van de Nederlandse Energie Maatschappij:

Heeft u een geschil met de Nederlandse Energie Maatschappij?

Als u een geschil heeft, raadpleeg dan allereerst de algemene voorwaarden Nederlandse Energie Maatschappij. De algemene- en contractvoorwaarden omschrijven uw rechten en plichten omtrent levering van elektriciteit en/of gas door de Nederlandse Energie Maatschappij.

Mocht u er niet uitkomen met de klantenservice van de Nederlandse Energie Maatschappij en uw vraag, klacht of geschil wordt niet naar tevredenheid afgehandeld, neem dan eens vrijblijvend contact op met de Vastelastenbond.

Meer informatie

Klik op de onderwerpen voor meer informatie over de Nederlandse Energie Maatschappij.