Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op Energierekening

Bespaar € 360,- op je Energierekening

Door over te stappen van energieleverancier

Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

€360,- p.j

Meer informatie

Contact energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij

BudgetThuis heeft dit jaar NLE overgenomen. 
Contact energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij,
u vindt het snel via de website van de Vastelastenbond. Als u contact zoekt met de Nederlandse Energie Maatschappij, gebruik dan de contact informatie die wij op deze pagina voor u verzameld hebben.

Als u er niet uit komt met De Nederlandse Energie Maatschappij, kunt u contact opnemen met de Vastelastenbond via de contact gegevens onderaan deze pagina.

Contact gegevens Nederlandse Energie Maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is op diverse manieren bereikbaar voor consumenten. Een overzicht van de meest gebruikte contact gegevens van de Nederlandse Energie Maatschappij:

  • Telefoonnummer BudgetThuis: 020 - 2055555 (lokaal tarief) bereikbaar op werkdagen van 09:00-16:30 uur
  • Adres NLE: Reguliersdwarsstraat 58,1017 BM Amsterdam
  • Klantenservice BudgetThuis:  neem contact op 

Inloggen

Bestaande klanten van energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij kunnen met de door de leverancier verschafte inloggegevens inloggen op de persoonlijke inlogpagina ‘Mijn NLE’.

Door in te loggen kunnen klanten van de NederlandseEnergieMaatschappij zelf zaken regelen zoals voorschot energie aanpassen, energienota bekijken, energie verhuizing doorgeven, energie meterstanden doorgeven en meer.

Vragen/opmerkingen over contact Nederlandse Energie Maatschappij?

Als uw contact met de Nederlandse Energie Maatschappij om wat voor reden dan ook niet verloopt zoals u verwacht, en u op zoek bent naar advies, informatie of hulp: neem contact op met de Vastelastenbond.

Door ons decennium aan ervaring binnen de moderne energiemarkt van Nederland kunnen wij u als geen ander voorzien van eerlijk en onafhankelijk advies, tegen lokaal tarief!