Dirk Jan Wolfert

“Wij helpen je graag met je vaste lasten”

Het goed regelen van je vaste lasten levert geld én gemoedsrust op. Toch controleren weinig mensen jaarlijks alle contracten en polissen. Het is moeilijk en het ontbreekt je vaak aan tijd en motivatie. Dat is zonde!

Dirk-Jan Wolfert | Algemeen directeur Vastelastenbond

Lees meer over ons

Door over te stappen van energieleverancier
Gemiddelde besparing door goedkoopste leverancier en welkomstbonussen

Start besparen

Bespaar op
Energierekening

Bespaar honderden euro's op je Energierekening

Energie vergelijken én overstappen

Stap Gratis over via onze energievergelijker. Compleet, betrouwbaar en met de beste deals!

Bespaar honderden euro's én ontvang een gratis Sparky Energiemeter (twv € 29,95)

Meer informatie

De Vastelastenbond is sinds de liberalisering van de energiemarkt in 2004 actief op deze markt. Wij volgen de markt op de voet en kunnen je hierdoor perfect informeren en adviseren over alle ontwikkelingen en gebruiken in de energiemarkt. Hierdoor kunnen wij je goed helpen bij het afsluiten van een nieuwe energiecontract en/of de overstap naar een nieuwe energieleverancier. 

"Onze belangrijkste energie advies  is om elk jaar over te stappen. Heb je daar geen zin in of tijd voor? Laat je stroom en gas regelen."

1. Stap ieder jaar over

Energiemaatschappijen geven hoge kortingen als je klant bij hen wordt. Het doel is dat je daarna ook nog klant blijft en dat men de korting dan ruimschoots terugverdient. De tarieven stijgen in het 2e jaar namelijk altijd. Door ieder jaar over te stappen krijg je altijd de laagste tarieven en een hoge korting. Zo ben je het goedkoopste uit.

2. Vergelijk aanbieders

Door aanbieders te vergelijken kom je er achter bij wie u het gunstigste contract krijgt. Let hierbij altijd wel op de voorwaarden. Als deze niet goed zijn dan kan goedkoop ook duurkoop blijken. Voor advies over de voorwaarden kun je ons altijd bellen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag.

3. Hou de einddatum goed in de gaten

Je dient op het juiste moment over te stappen. Dit betekent niet te vroeg, maar ook niet te laat. Stap je te vroeg over dan mag de energiemaatschappij je een boete opleggen. Stap je te laat over dan betaal je, zolang u=je niet overstapt, het duurst mogelijke tarief. 

Energie altijd goed geregeld 

Wil je dat jouw stroom en gas altijd goed geregeld is en dat je de laagste prijs hebt? Kies dan voor de service Energie Vanzelf Geregeld. Dit is een unieke dienst van de Vastelastenbond waarbij wij jouw energiezaken geheel overnemen. De einddatum van jouw contract houden wij in de gaten. Wij vergelijken tijdig alle aanbieders in de markt en regelen voor jou de overstap naar de goedkoopste energieleverancier met goede voorwaarden. Zo betaal je nooit te veel. Deze dienst kost slechts €75,- per jaar, of €7,50 per maand en levert je een gemiddelde besparing op van ruim € 300,- per keer.

Meer zekerheid bij energie

Met de Energie Vanzelf Geregeld garanderen wij de laagste prijs op het moment van afsluiten, echter kan het zijn dat je toch liever een vast tarief wenst voor langere tijd.  Drie jaar lang betaal je dezelfde prijs voor jouw energie bij gelijk verbruik. Wil je zekerheid voor een langere periode? Kies dan voor een 3 jaarscontract.