Contact

Neem voor vragen over je vaste lasten contact op met Vereniging de Vastelastenbond.

Neem contact op

Stipte installeren

Stipte installeren is eenvoudiger dan u waarschijnlijk denkt. Via de informatie op deze pagina helpen wij u graag met het installeren van het Stipte pakket dat u heeft besteld bij deze aanbieder van internet, tv en bellen.

Of het nu gaat om ‘t installeren van internet, tv of bellen van Stipte: wij helpen u via de informatie op deze pagina graag op weg!

Stipte internet installeren

Een pakket voor internet van Stipte wordt geleverd met heldere installatie instructies. In verreweg de meeste gevallen werkt het installeren van Stipte internet via deze instructies snel en gemakkelijk.

Heeft u toch onverhoopte problemen met Stipte internet installeren, raadpleeg dan de online technische helpdesk van Stipte. Via deze webpagina vindt u uitgebreide instructies voor installatie van Stipte internet.

Stipte TV installeren

Stipte TV pakketten worden, net als internet pakketten, geleverd met duidelijke instructies voor installatie van uw tv decoder(s), modem et cetera.

  1. Open het Stipte pakket en raadpleeg de installatie informatie

  2. Volg de stappen uit de Stipte installatie informatie in uw tv pakket

  3. Geen succes? Raadpleeg de online Technische Helpdesk Stipte

  4. Nog geen verbinding? Neem contact op met Stipte voor hulp bij TV installeren.

Stipte telefoon installeren

Telefoon pakketten van Stipte zijn in principe eenvoudig te installeren door de meegeleverde instructie flyer te raadplegen. Volg de stappen uit de installatie flyer en test uw telefoonverbinding.

Problemen met uw Stipte telefoonverbinding of telefoon installatie? Raadpleeg de Technische Helpdesk Stipte.

Als u daarna nog steeds problemen ondervindt, neem contact op met Stipte voor telefonische hulp door een helpdeskmedewerker.