• Basis informatie
 • Contact
 • Opzeggen
 • Klachten
 • Bellen
 • Televisie
 • Terug
 • TV van Stipte, u vindt alle belangrijke specificaties natuurlijk via inkoopcollectief & belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond! Via deze pagina vindt u alles over digitale tv, interactieve televisie, de kosten van de HD decoder, het zender aanbod en pakketten bij provider Stipte. Mocht u vragen hebben over het tv aanbod van Stipte, of overstappen van/naar Stipte, neem dan contact op met de Vastelastenbond via de link onderaan deze pagina.

  Zenderaanbod provider Stipte

  Het basispakket voor TV van Stipte heeft 30 zenders. Dit is Digitale TV. Het interactieve TV pakket heeft 120 zenders inclusief HBO. Dat is een erg uitgebreid standaard interactief TV pakket. U kunt dit pakket uitbreiden met premiumpakketten welke maandelijks opzegbaar zijn. Standaard heeft u gratis een opnamefunctie van maar liefst 50 uur en u kunt 6 verschillende TV-kanalen tegelijk opnemen. Met Begin gemist, kunt u tijdens een uitzending terug gaan naar het begin van de uitzending.

  Wilt u weten welke televisiezenders provider Stipte aanbiedt in het basis zender pakket? Of wilt u weten uit welke tv kanalen de aanvullende zenderpakketten bij Stipte bestaan? In dat geval checkt u éérst de beschikbaarheid van Stipte tv op uw adres, om vervolgens de zenderpakketten en het zender aanbod van Stipte te bekijken!

  Kosten decoders Stipte

  Omdat u bij internet, bellen en tv provider Stipte voor verschillende decoders kunt kiezen, is het belangrijk om allereerst uw persoonlijke tv voorkeuren te bepalen. Als u bovenstaande vragen voor uzelf beantwoord, kunt u vervolgens bekijken wat de kosten van de door u gewenste hardware zijn.

  Onze missie is om de wereld van vaste lasten voor iedereen helder en overzichtelijk te maken. We zijn 100% onafhankelijk en dus niet gebonden aan leveranciers. We kunnen bestaan door de verschillende abonnementen die we aanbieden. Zo kunnen we altijd eerlijk zijn en ook echt het verschil maken.

  Samen zijn we een team van 20 experts met een club van ruim 150.000 leden.

  Meer weten over ons?