Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Stipte ervaringen en klachten

Stipte ervaringen en klachten raadpleegt én deelt u via consumentencollectief Vereniging de Vastelastenbond!

Vind via deze pagina de klachten en ervaringen van (ex-) klanten van internet, bellen en televisieprovider Stipte met elkaar en deze aanbieder deelde. Doe uw voordeel met de ervaringen en klachten van klanten die u voorgingen bij Stipte!

Ook kun u uw eigen klachten en ervaringen over Stipte delen met de Vastelastenbond, waarna onze adviseurs graag contact met u opnemen om hun adviezen en tips met u te delen.

Bekijk klachten & ervaringen Stipte

Bekijk klachten & ervaringen Stipte om hier uw voordeel mee te doen! Doordat online zowel positieve als negatieve ervaringen worden gedeeld, kunt u zo een goed beeld vormen over de mores van aanbieders van internet, tv en bellen zoals Stipte. Op deze manier maakt u een weloverwogen keuze als u overstappen naar Stipte overweegt…

Meld klachten en ervaringen Stipte

Heeft u een persoonlijke ervaring met of klacht over Stipte die een luisterend oor verdient? Neem dan contact op met de Vastelastenbond. Uw complimenten voor Stipte helpen ons onze blik op de markt scherp te houden, en uw klachten over Stipte houden ons scherp én dagen ons uit!

Wij nemen in het geval van gemelde klachten en ervaringen altijd contact met u op om u bij te staan met vrijblijvend advies en handige tips.

Vragen over Stipte?

Als u overige vragen heeft over internet, bellen en tv provider Stipte, bekijk dan onderstaande opties.