Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Contactgegevens Trined glasvezel

Trined contact gegevens handig en overzichtelijk gepresenteerd door inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond. Trined levert glasvezel internet, tv en bellen aan particulieren en zakelijke afnemers. Ook biedt deze provider Glasvezel Plus aan, een dienst waarmee ouderen services via glasvezel geleverd krijgen die bijdragen aan comfort, veiligheid en zelfstandigheid van de oudere medemens.

Als vragen heeft over bijvoorbeeld een aanbieding van Trined of over uw factuur of levering van een Trined pakket voor internet en/of tv en bellen, dan u vindt op deze pagina álle contactgegevens van deze glasvezelprovider.

Contactgegevens Trined

Neem als bestaande klant van provider Trined contact op met uw leverancier voor internet en/of middels onderstaande contact gegevens:

  • Telefoonnummer Trined: 0800 8030 (gratis)

  • E-mail adres Trined: klantenservice@trined.nl

Overige contactgegevens Trined

Een overzicht van de overige contact gegevens van glasvezelprovider Trined:

  • Bezoekadres Trined: Pearl S. Buckstraat 1A, 5491 DG Sint-Oedenrode

  • Postadres Trined: Postbus 96, 5490 AB Sint-Oedenrode

Problemen met contact Trined?

Heeft u problemen met uw Trined contact? Is Trined onbereikbaar of duurt het te lang voordat uw e-mails worden beantwoord? Schakel dan Vereniging de Vastelastenbond in!

Als inkoopcollectief en belangenbehartiger weten wij het antwoord op de meeste vragen. En als we het eens niet weten, dan zoeken we het tot op de bodem voor u uit.

Wacht dus niet langer, en neem contact met ons op.

Meer informatie over Trined

Als inkoopcollectief en belangenbehartiger deelt Vereniging de Vastelastenbond graag zo veel mogelijk informatie over internet, bellen en digitale televisie aanbieder Trined. Klik op de links voor informatie over provider Trined per onderwerp: