Door over te stappen van internetprovider
Gemiddelde besparing door goedkopere provider

Start besparen

Bespaar opInternet en TV

Bespaar € 200,- op je Energierekening

Door over te stappen van internetprovider

Gemiddelde besparing door goedkopere provider

€200,- p.j

Meer informatie

Trined glasvezel | informatie, vergelijken en overstappen

Op deze pagina biedt inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond u een overzicht van de belangrijkste info omtrent glasvezelprovider voor internet, tv en digitaal bellen TriNed.

Over TriNed

TriNed is een Brabantse provider voor internet, televisie, telefonie en radio via glasvezelnetwerken. Het familiebedrijf is gevestigd aan de Pearl S. Buckstraat 1, 5491DG te Sint-Oedenrode. TriNed heeft een landelijk netwerk van dealers en monteurs. Naast internet, televisie, bellen en radio via glasvezelnetwerken, is TriNed leverancier van Zorg-op-afstand en welzijnsdiensten voor onder meer senioren. Daarnaast levert het bedrijf aan particuliere afnemers en zakelijke afnemers van glasvezeldiensten.

Bekijk TriNed contracten

Als u in een gebied woont waar een actief glasvezelnetwerk beschikbaar is, dan is de kans groot dat TriNed u diensten voor internet en/of televisie en bellen kan aanbieden. Deze diensten kunt u ook via inkoopcollectief en belangenbehartiger Vereniging de Vastelastenbond afsluiten.

Via onze internetvergelijker kunt u de contracten van TriNed veilig en vertrouw bekijken, vergelijken & afsluiten. Omdat TriNed zich uitsluitend richt op levering van haar diensten via glasvezelnetwerken, zullen niet in elk postcodegebied TriNed contracten beschikbaar zijn. U kunt in dat geval altijd voor een ADSL- of kabelcontract voor internet en/of televisie & bellen bij een andere provider kiezen via Vereniging de Vastelastenbond.

• Bekijk en vergelijk TriNed contracten

Vergelijk kosten TriNed

Via inkoopcollectief Vereniging de Vastelastenbond kunt u alle voor u beschikbare contracten en van TriNed vergelijken met andere contracten in uw postcodegebied. Zo weet u zeker dat u kiest voor de juiste provider:

• Vergelijk kosten contracten

Overstappen van en naar TriNed

Het overstappen van of naar een glasvezelprovider heeft vaak iets meer voeten in aarde dan een ADSL of kabel overstap. Neem daarom voor al uw vragen over overstappen van TriNed naar een andere provider contact op met de onafhankelijke adviseurs van Vereniging de Vastelastenbond via telefoonnummer 040 – 7200200 (lokaal tarief).